Facebook Pixel "Περήφανος που ήρθα στον Παναθηναϊκό"
| 2017-07-03 21:29:00

"Περήφανος που ήρθα στον Παναθηναϊκό"

"Περήφανος που ήρθα στον Παναθηναϊκό"

O Δημήτρης Κολοβέτσιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο pao.gr, δηλώνοντας περήφανος που ήρθε στους "πράσινους", προσθέτοντας οτι ήταν κάτι που ήθελε πολύ. 

Αναλυτικά:

Είσαι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πλέον. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ηταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και θα ήθελα με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια όσους με επέλεξαν και μου έδωσαν αυτήν την δυνατότητα. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να ξέρει πως έρχομαι με όρεξη και διάθεση για δουλειά ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει».

Εχεις μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία. Στις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού ωστόσο πιστεύεις πως μπορείς να ανταποκριθείς;

«Από την άποψη της κατηγορίας δεν αλλάζει κάτι. Ισα-ίσα η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα ένα επιπλέον κίνητρο. Σίγουρα όμως η συνολική αλλαγή θα είναι μεγάλη. Εχω στη μνήμη μου όλες τις φορές που βρέθηκα στη Λεωφόρο σαν αντίπαλος και ήταν όλα πολύ ιδιαίτερα παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα θα ζήσω αυτά τα παιχνίδια από την αντίστροφη πλευρά, ως παίκτης του Παναθηναϊκού και ανυπομονώ να έρθει αυτή η ώρα».

Πώς οριοθετείς τους στόχους σου;

«Ο πρώτος μου στόχος είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του».

Η προηγούμενη συνεργασία σου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη αποτελεί πλεονέκτημα αναφορικά με την προσαρμογή σου;

«Ασφαλώς και αποτελεί πλεονέκτημα και είναι κάτι που θα με βοηθήσει πολύ. Ο κ. Ουζουνίδης ήταν ο προπονητής που με έκανε επαγγελματία και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για το γεγονός ότι με επέλεξε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και του έχω εμπιστοσύνη ότι θα καταφέρει να βάλει την ομάδα στο δρόμο της ξανά».

Εχετε μιλήσει, ξέρεις τι περιμένει από εσένα;

«Απλώς με καλωσόρισε στην ομάδα. Τα περαιτέρω θα τα πούμε στη συνέχεια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags