Facebook Pixel Ο Μαραντόνα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δημοσιογράφο!
| 2017-07-04 14:52:00

Ο Μαραντόνα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δημοσιογράφο!

Ο Μαραντόνα κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από δημοσιογράφο!

Αντιμέτωπος με κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Πρόκειται για ένα περιστατικό , που φέρεται να συνέβη στην Αγία Πετρούπολη, με μία δημοσιογράφο στη Ρωσία, στην διάρκεια της παραμονής του για τον τελικό του Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Αυτό αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, παρουσιάζοντας την μαρτυρία της ρωσίδας δημοσιογράφου Κατερίνα Ναντόλσκαγια. Η συνάντηση των δύο έγινε σε ξενοδοχείο στην Αγία Πετρούπολη και όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διηγήσεις διαφέρουν εντελώς.

Η γυναίκα είπε ότι ο διάσημος Αργεντινός, προσπάθησε να τη γδύσει, όταν έφτασαν στο δωμάτιο, με το πρόσχημα της συνέντευξηw. Οι νομικοί σύμβουλοι του Μαραντόνα, υποστηρίζουν ότι όταν η γυναίκα βρέθηκε σε εκείνο το δωμάτιο του ξενοδοχείου, ξαφνικά άρχισε να γδύνεται μπροστά στον Αργεντινό.

Στην El Mundo η Ναντόλσκαγια εξήγησε ότι ο Μαραντόνα άρχισε να ουρλιάζει: «Ήμουν πολύ φοβισμένη και ήμουν έτοιμη να καλέσω την αστυνομία, στη συνέχεια, ένας από τους φίλους του άρχισαν να μου ρίχνει χρήματα στο πρόσωπο» , ήταν τα λόγια της στην ισπανική εφημερίδα.

Αντίθετα διηγείται την ιστορία το περιβάλλον του Μαραντόνα που αναφέρουν ότι την έβγαλαν από το δωμάτιο, όταν εκείνη γδύθηκε. Ο Μαραντόνα αναμένεται σήμερα στην αγαπημένη του Νάπολι, όπου αύριο θα ανακηρυχθεί επίτιμος πολίτης της πόλης από το δήμαρχο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags