Facebook Pixel Αποκάλυψη Βαρέλα: "Μ' αυτόν τον τεχνικό ήταν κοντά ο ΠΑΟΚ"!
| 2017-07-06 15:42:00

Αποκάλυψη Βαρέλα: "Μ' αυτόν τον τεχνικό ήταν κοντά ο ΠΑΟΚ"!

Αποκάλυψη Βαρέλα: "Μ' αυτόν τον τεχνικό ήταν κοντά ο ΠΑΟΚ"!

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο αμυντικός του Δικεφάλου, Φερνάντο Βαρέλα.

Ο 29χρονος στόπερ παραχώρησε συνέντευξη στο digisport.ro και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ έφτασε κοντά στην πρόσληψη του Ράζβαν Λουτσέσκου, προτού καταλήξει στον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Αναλυτικά:

Σχετικά με τις διαφορές που υπάρχουν στα δυο πρωταθλήματα, σημείωσε ότι: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό από το ρουμανικό. Το παιχνίδι την Ρουμανία είναι πιο δυναμικό, με μεγαλύτερη ταχύτητα. Εδώ στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Ο ρυθμός είναι πιο χαμηλός και οι περισσότερες ομάδες προτιμούν να αμυνθούν».

Ερωτηθείς για την ζωή στην Ελλάδα: «Ζω μια ήσυχη ζωή εδώ στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα, με πολύ ζέστη. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν παίκτες με πολύ ποιότητα, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πριν λίγους μήνες κατακτήσαμε το Κύπελλο. Υπάρχουν παίκτες που κερδίζουν πολλά χρήματα».

Τέλος όσον αφορά τις επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Από ότι άκουσα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, από την περσινή ακόμα σεζόν όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά και δεν έπαιρνε θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags