Facebook Pixel Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά Ίβιτς-Στανόγεβιτς - Η σχέση τους με τον Μίχελ και τα μεταγραφικά
| 2017-07-07 20:19:00

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά Ίβιτς-Στανόγεβιτς - Η σχέση τους με τον Μίχελ και τα μεταγραφικά

Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά Ίβιτς-Στανόγεβιτς - Η σχέση τους με τον Μίχελ και τα μεταγραφικά

Καμία σχέση με τον Βλάνταν Ίβιτς ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς. Διαβάστε που διαφέρει ο 43χρονος Σέρβος τεχνικός από τον συμπατριώτη και προκάτοχό του…

Στον 1,5 χρόνο που έκατσε στον πάγκο της «πρώτης» ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε στενή συνεργασία με τον Λούμπος Μίχελ για τα… πάρε – δώσε στο ρόστερ του Δικεφάλου. Στενή συνεργασία με τον Σλοβάκο αθλητικό διευθυντή έχει βέβαια και ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, αλλά όπως φαίνεται από το πρώτο διάστημα της θητείας του στους Θεσσαλονικείς υπάρχει μια μεγάλη διαφορά…

Αυτή η διαφορά είναι πως ο Στανόγεβιτς φαίνεται να είναι πιο αποστασιοποιημένος από τον Ίβιτς σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή των ποδοσφαιριστών που έρχονται και φεύγουν από την Τούμπα, κάτι για το οποίο είναι μέχρι στιγμής υπεύθυνος ο Λούμπος Μίχελ. Αντίθετα, ο Βλάνταν Ίβιτς ήθελε να έχει και είχε λόγο σε όλα τα θέματα μεταγραφικής φύσεως!

Άλλωστε, ο πρώην κόουτς του Δικεφάλου σε όλες του τις τοποθετήσεις που αφορούσαν τα μεταγραφικά ζητήματα, σημείωνε πάντα πως αποφασίζουν από κοινού με τον Μίχελ για το ποιοι παίκτες απασχολούν και ποιοι θα έρθουν.

Στην αντίπερα όχθη όμως, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Στανόγεβιτς, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, είναι ο Μίχελ να προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές που του… λείπουν, δηλαδή έναν τερματοφύλακα, έναν στόπερ και έναν κεντρικό χαφ, αλλά και υπό προϋποθέσεις έναν πλάγιο μεσοεπιθετικό.

Αυτό βέβαια σημαίνει, πως από τη στιγμή που ο Στανόγεβιτς δεν… επεμβαίνει άμεσα στις μεταγραφές, δεν θα τις χρεωθεί στην συνέχεια, αν κάποια δεν προσφέρει τα αναμενόμενα. Αντίθετα, αυτός που θα «χρεωθεί», θα είναι αποκλειστικά ο Μίχελ και αυτό δεν αποκλείεται να φανεί σημαντικό στην πορεία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags