Facebook Pixel Τρομερές ατάκες Στιλ για τον Παναθηναϊκό, το μέλλον του και το... σαμποτάζ!
| 2017-07-09 19:12:00

Τρομερές ατάκες Στιλ για τον Παναθηναϊκό, το μέλλον του και το... σαμποτάζ!

Τρομερές ατάκες Στιλ για τον Παναθηναϊκό, το μέλλον του και το... σαμποτάζ!

Ο Λουκ Στιλ έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στους απεσταλμένους του Τύπου στην Ολλανδία, για τον Παναθηναϊκό, τους μικρούς, τον Μπεργκ και το μέλλον του στον σύλλογο, το οποίο δεν είναι σίγουρο, αφού τελευταία φορά είχε μιλήσει με τον Λυμπερόπουλο.

Αναλυτικά:

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν;

«Είμαι εντυπωσιασμένος από τη φόρμα μας. Δουλέψαμε 10 μέρες στην Αθήνα, 2 μέρες εδώ και ήδη κάποιοι παιδιά τρέχουν πάρα πολύ.
Κανένας δεν γύρισε με περισσότερα κιλά ή με παραπάνω λίπος. Επίσης, τα νέα παιδιά μας δίνουν πολλή ενέργεια, αντοχή και μας φτιάχνουν τη διάθεση.
Θέλουν τόσο πολύ να βρίσκονται εδώ και αυτό είναι φανταστικό, το περνάνε και σε μας. Είναι ένα γκρουπ ταλαντούχων παικτών, που μπορούν να πετύχουν πολλά».

-Βλέπεις ότι οι νεαροί έχουν τη σωστή νοοτροπία για να πετύχουν;

«Οπωσδήποτε. Δείτε τον Χατζηγιοβάνη και τον Ευαγγέλου, που έπαιξαν και πέρυσι μερικά παιχνίδια, πόση διάθεση βγάζουν!
Τώρα δεν είναι μόνοι, προωθήθηκαν και άλλοι. Θέλω να κάνω ξεχωριστή αναφορά στον Στάικο, επειδή τη δικαιούται. Έχει δουλέψει τόσο σκληρά και επανήλθε μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Εμένα με εμπνέει πολύ, γιατί έχει προπονηθεί πολύ μόνος του και έχει τόση αφοσίωση. Νομίζω πως είναι ο πιο πεινασμένος απ’ όλους για να παίξει, είναι η συμπάθεια μου!


-Ιδιαίτερα σημαντικοί παίκτες αποχώρησαν τον Ιούνιο. Θεωρείς ότι μπορεί να αναπληρωθεί το κενό τους;

«Για παίκτες όπως ο Λέτο, το μεγαλύτερο κενό σχετίζεται με τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του. Ήρθε για δεύτερη φορά στον Παναθηναϊκό και έφερε το δολοφονικό ένστικτο και τη νοοτροπία νικητή, που δεν τα είχαμε.
Δεν μπορεί να αντικατασταθεί, γιατί έχει ιστορία στην ομάδα. Όταν μιλάμε για τον Μπεργκ, όλοι ξέρουμε τι σήμαινε για τον Παναθηναϊκό
Πρακτικά, δεν μπορείς να πεις ότι θα φέρεις κάποιον άλλο επιθετικό να τον αναπληρώσεις. Απλώς, πρέπει να βρεις τον ποδοσφαιριστή που θα σου κάνει τη δουλειά.
Ποτέ δεν αντικαθίστανται ποδοσφαιριστές όπως ο Καντονά, ο Μπέκαμ, απλώς παίρνεις έναν άλλο παίκτη και χτίζεις με αυτόν και τους υπόλοιπους.
Ο Μάρκους ήταν φανταστικός στον Παναθηναϊκό, του ευχόμαστε τα καλύτερα, θα μας λείψει, αλλά, τέλος. Έφυγε».

-Σε προσωπικό επίπεδο, ποιοι είναι οι στόχοι σου; Γιατί πλέον θεωρείσαι ο νούμερο 2 στην εστία.


«Ναι, έτσι είναι. Πέρυσι δεν έπαιξα στο δεύτερο γύρο, δεν ήξερα τι θα γίνει, ακόμα δεν ξέρω τι θα γίνει στο 100%.
Αρχισα προπονήσεις με την ίδια νοοτροπία, θέλω να βελτιώνομαι και να ξαναβρώ τη θέση μου, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία. Ακόμα και σε παιχνίδια όπως αυτό.
Πλέον, είμαι και ο μεγαλύτερος σε ηλικία στην ομάδα. Το διαπίστωσα χτες το βράδυ και ήταν τρομακτικό!
Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Όσο είμαι στον Παναθηναϊκό, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου.
Αν αυτό σημαίνει να είναι αναπληρωματικός και να δημιουργώ ανταγωνισμό στον Βλαχοδήμο, τότε αυτό θα γίνει. Υπέγραψα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και σημαίνει πως πρέπει να δίνω ό,τι μπορώ σε καθημερινή βάση».

-Είχες επαφή με τη διοίκηση για να φύγεις;

«Είχα μιλήσει με τον Λυμπερόπουλο πριν παραιτηθεί απ' το σύλλογο και μου είχε εξηγήσει πως είναι τα πράγματα για μένα.


Από τότε που έφυγε δεν έχω κάτι νεότερο. Έχει περάσει καιρός και ίσως αυτό είναι καλό. Εάν θέλουν να φύγω, λογικά θα επικοινωνήσουν ξανά.
Δεν είμαι από αυτούς που θα κάνουν σκηνή. Δεν λειτουργώ έτσι. Δεν θα σαμποτάριζα ποτέ αυτή τη μεγάλη ομάδα με κανένα τρόπο. Εάν θελήσουν κάτι, θα βρούμε έναν τρόπο».

-Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι ανταγωνιστικός φέτος;

«Ασφαλώς και μπορεί. Ξέρω ότι υπάρχει αρκετή απαισιοδοξία, αλλά δεν διαβάζω τους ελληνικούς τίτλους και ίσως αυτό με βοηθάει.
Όπως το βλέπω εγώ, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τρομερή πίεση. Αυτό είναι καλό για τους μικρούς, οι οποίοι έχουν ταλέντο και χρειάζονται εμπιστοσύνη.
Αυτός ο προπονητής τους πιστεύει, το δείχνει και θα δείτε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει καλά. Αυτά τα παιδιά μπορούν να γράψουν ένα νέο κομμάτι στην ιστορία του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags