Facebook Pixel Δήλωση Μακ που θα συζητηθεί: "Έχουν αλλάξει οι κανόνες - Ήρθα για τίτλο"!
| 2017-07-11 13:55:00

Δήλωση Μακ που θα συζητηθεί: "Έχουν αλλάξει οι κανόνες - Ήρθα για τίτλο"!

Δήλωση Μακ που θα συζητηθεί: "Έχουν αλλάξει οι κανόνες - Ήρθα για τίτλο"!

Ο Σλοβάκος άσος είναι και επίσημα πλέον παίκτης του Δικέφαλου!

«Έπαιξε μεγάλο ρόλο το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Θέλω να τελειώσω ό,τι άρχισα. Τώρα το πρωτάθλημα είναι πιο ανοιχτό και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλω να παλέψω για τον τίτλο. Είδα ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο και ελπίζω μαζί να πετύχουμε περισσότερα φέτος», τόνισε ο αρχικά στις δηλώσεις του ο Σλοβάκος άσος και πρόσθεσε:

«Πέρασα μια σεζόν στη Ρωσία, ήταν μια όμορφη εμπειρία, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι κανόνες στο ρωσικό πρωτάθλημα για τη συμμετοχή των παικτών και ήταν δύσκολο να μείνω εκεί. Είπα ότι ήθελα να φύγω και η μόνη ομάδα που ήθελα να πάω ήταν ο ΠΑΟΚ. Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες, αλλά ήθελα μόνο τον ΠΑΟΚ και καμία άλλη ομάδα. Χαίρομαι που επέστρεψα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι να τα πάμε καλά, όπως και την προηγούμενη φορά που ήμουν στην ομάδα».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει περισσότερη δικαιοσύνη στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά και τα όσα είχε δηλώσει φεύγοντας για ανισονομία, απάντησε: «Δεν το γνωρίζω αν έχει αλλάξει κάτι. Γνωρίζω ότι έχουν αλλάξει πλέον οι κανόνες στο πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να αλλάξεις ποτέ τους διαιτητές. Οι διαιτητές είναι πάντα διαιτητές. Σημασία έχει όμως τι θα κάνουμε εμείς. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να μην κοιτάμε τι γίνεται έξω από το γήπεδο».

Όσο για το τι τον έχει κάνει να δεθεί τόσο πολύ με τον ΠΑΟΚ; «Αγαπώ τον ΠΑΟΚ, όλοι το ξέρουν και έχω μόνο καλές αναμνήσεις από τα πάντα. Από την πόλη, τον κόσμο, την ομάδα… Η οικογένειά μου κι εγώ ήμασταν ευτυχισμένοι στη Θεσσαλονίκη, έχουμε φίλους εδώ. Χαιρόμαστε που επιστρέψαμε».

Μιλώντας για τις διαφορές που εντοπίζει στον ΠΑΟΚ που ξαναβρήκε, τόνισε: «Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και η ομάδα έκανε καλή σεζόν παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν μου εγγυάται κανείς πως θα είμαι βασικός, ξέρω πως θα πρέπει να παλέψω για τη θέση μου. Πάντα θέλω να κερδίζω και να σκοράρω. Όποτε θα έχω την ευκαιρία να μπαίνω στο γήπεδο θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να είμαι μέλος της ομάδας. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση θα παίζω, αλλά να βοηθώ την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags