Facebook Pixel «Σφαγιαστικές διαιτησίες πέρυσι για τον Ολυμπιακό - Δεν θέλουμε πρωταθλητή από τα πλέι οφ»
| 2017-07-13 17:40:00

«Σφαγιαστικές διαιτησίες πέρυσι για τον Ολυμπιακό - Δεν θέλουμε πρωταθλητή από τα πλέι οφ»

«Σφαγιαστικές διαιτησίες πέρυσι για τον Ολυμπιακό - Δεν θέλουμε πρωταθλητή από τα πλέι οφ»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης βρέθηκε στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και τα «έχωσε» ξανά στην διαιτησία, ενώ μίλησε και για τις μεταγραφές που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ώστε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην κλήρωση του πρωταθλήματος και μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψη ότι δεν συμφωνούν στο Λιμάνι να βγαίνει ο πρωταθλητής μέσα από την διαδικασία των πλέι οφ.

«Εμάς δεν μας ενδιαφέρει η κλήρωση, ούτε ποιους αγώνες θα δώσουμε κεκλεισμένων των θυρών. Το περυσινό πρωτάθλημα ήταν το χειρότερο των τελευταίων 60 ετών, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σφαγιαστικές διαιτησίες. Εμείς δεν θέλουμε να μας σφυρίζει κανένας διεθνής διαιτητής και δεν ανεχόμαστε να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι στην ΚΕΔ. Προτιμάμε να έρθουν ξένοι, από το εξωτερικό, για να αναλάβουν.

Ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, έκανε δυνατές μεταγραφές και φέτος, ο κόσμος μας τον αγαπάει και τον λατρεύει. Εμείς ως Ολυμπιακός είμαστε κατά της ανάδειξης του πρωταθλητή μέσω της διαδικασίας των Play Offs», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο περιθώριο της κλήρωσης του φετινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags