Facebook Pixel Όλη η αλήθεια για Πρίγιοβιτς! Ο άνθρωπος… κλειδί και το «καυτό παρασκήνιο» – Μένει ή φεύγει;
| 2017-07-13 19:28:00

Όλη η αλήθεια για Πρίγιοβιτς! Ο άνθρωπος… κλειδί και το «καυτό παρασκήνιο» – Μένει ή φεύγει;

Όλη η αλήθεια για Πρίγιοβιτς! Ο άνθρωπος… κλειδί και το «καυτό παρασκήνιο» – Μένει ή φεύγει;

«Φωτιές» άναψε στον ΠΑΟΚ ο ατζέντης του Σέρβου. Τι όμως συμβαίνει, ποιος… κρύβεται πίσω από το νέο σήριαλ και τι περιμένουμε τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε στο SportDog.

Θέμα με την παραμονή ή όχι του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ έχει ανοίξει από την Τετάρτη το βράδυ, όταν ο μάνατζερ του έριξε τη… βόμβα, δηλώνοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον πελάτη του, από Άρσεναλ, Νις και Παρί!

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Τσάλασαν (τον ατζέντη του), είναι γνωστός εδώ και χρόνια για αντίστοιχες δηλώσεις, καθώς αρέσκεται να λέει «μεγάλα λόγια» και ατάκες που ξέρει καλά, ότι θα δώσουν τίτλους σε εφημερίδες και σάιτ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ποτέ οι Σέρβοι δεν θέλουν να λένε, ειδικά δημόσια, αρλούμπες…

Ψάχνοντας λοιπόν την υπόθεση παραπάνω, το SportDog έμαθε πως όντως υπάρχει θέμα «Πρίγιο», κάτι που επιβεβαίωσε άλλωστε και ο ΠΑΟΚ, όταν έσπευσε να μοιράσει πως υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, οι ομάδες που θέλουν τον άσο του ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να είναι η Άρσελαν και η Παρί, ενώ και για τη Νις φαίνεται… υπερβολικό.

Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι οι Σέρβοι άνοιξαν το θέμα, είναι σίγουρο ότι… κάτι τρέχει. Και όταν αναφερόμαστε σε Σέρβους στην μανατζερική πιάτσα, θα πρέπει να τονίσουμε πως αναφερόμαστε (εμμέσως) και στον μεγαλοατζέντη Ραμαντάνι, ο οποίος εσχάτως έχει απλώσει τα δίχτυα του και στην Θεσσαλονίκη, αφού τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές δουλειές τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με ΑΕΚ Παναθηναϊκό.

Οπότε ίσως το timing που έκανε τις δηλώσεις ο μάνατζερ του Πρίγιοβιτς, να μην είναι άσχετο. Έτσι κι αλλιώς, οτιδήποτε μπαινοβγαίνει στην εθνική Σερβίας, τυγχάνει της δικής του «αποδοχής» (σ.σ. του Ραμαντάνι) έγκρισης και δουλειάς (μανατζερικής προφανώς)…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γι' αυτό ...φεύγει ο Πρίγιοβιτς απ' τον ΠΑΟΚ – Φοβερή απάντηση για Μπαρτσελόνα και 7 εκατομμύρια ευρώ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags