Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός είναι πιο αδύναμος από όταν ήμουν εκεί"
Ποδόσφαιρο
| 2017-07-14 17:33:00

"Ο Ολυμπιακός είναι πιο αδύναμος από όταν ήμουν εκεί"

"Ο Ολυμπιακός είναι πιο αδύναμος από όταν ήμουν εκεί"

Αν υπάρχει κάποιος στην Παρτίζαν που μπορεί να μιλήσει για τους "ερυθρόλευκους" δεν είναι άλλος από τον νεαρό εξτρέμ Μάρκο Γιάνκοβιτς, που "μεγάλωσε" στην ακαδημία του Ολυμπιακού. 

Ο 22χρονος εξτρέμ της Παρτίζαν, ο οποίος ανήκε για μία τριετία (2013-16) στους Πειραιώτες και συγκεκριμένα στην Ακαδημία τους, τόνισε πως οι πρωταθλητές Σερβίας θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω στα ματς με τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να προχωρήσουν στο Champions League.

«Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που αξίζει μεγάλο σεβασμό, αλλά εάν θέλουμε να συνεχίσουμε στο Champions League θα πρέπει να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Θα πρέπει να παλέψουμε και θα πρέπει η ομάδα να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο και πρόκληση για μένα, που θα παίξω ξανά στο Καραϊσκάκη ύστερα από τρία χρόνια, όταν έπαιξα εκεί για το Champions League των Νέων. Η ομάδα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με αυτή που ήταν, όταν έπαιζα εγώ εκεί και κατά τη γνώμη μου είναι πιο αδύναμη τώρα. Σε κάθε περίπτωση, είναι μία ομάδα που εάν δεν μπει στους ομίλους του Champions League, θα είναι μία πολύ μεγάλη αποτυχία για εκείνους», δήλωσε ο Σέρβος εξτρέμ στο "rts.rs"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags