Facebook Pixel Χαμηλά την μπάλα ο Ντάρκο...
| 2017-07-14 17:56:00

Χαμηλά την μπάλα ο Ντάρκο...

Χαμηλά την μπάλα ο Ντάρκο...

Παρότι χαρακτήρισε φαβορί τον Ολυμπιακό, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς απέφυγε τα μεγάλα λόγια όσον αφορά στα δύο ματς με την Παρτιζάν, σε δηλώσεις που έκανε σε σερβικά ΜΜΕ.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο αγώνα που θα γίνει στο Βελιγράδι θα πρέπει να δείξουν την ποιότητά τους, προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν επεισόδια. Παίζουμε απλά ποδόσφαιρο και δεν πάμε για πόλεμο. Περιμένω μία καλή ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα. Ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και είναι το φαβορί κόντρα στην Παρτιζάν. Αλλά μόνο στα… χαρτιά, καθώς δεν υπάρχουν αδύναμοι αντίπαλοι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σίγουρα αυτό που με νοιάζει και θέλω, είναι να συνεχίσει ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχουμε δημιουργήσει μία καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή, αλλά τίποτα δεν θα είναι εύκολο και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε».

Για τον αγώνα στο Βελιγράδι: «Ξέρουμε πόσο είναι δύσκολο να παίζεις στο Βελιγράδι. Το γνωρίζω από τα Ερυθρός Αστέρας-Παρτιζάν. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε την ποιότητά μας και γι’ αυτό περιμένω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags