Facebook Pixel Η «καψούρα» του Σφαιρόπουλου από Ευρώπη και το όνομα έκπληξη από ΝΒΑ που ήθελε και ο ΠΑΟ (Vid)
| 2017-07-15 17:25:00

Η «καψούρα» του Σφαιρόπουλου από Ευρώπη και το όνομα έκπληξη από ΝΒΑ που ήθελε και ο ΠΑΟ (Vid)

Η «καψούρα» του Σφαιρόπουλου από Ευρώπη και το όνομα έκπληξη από ΝΒΑ που ήθελε και ο ΠΑΟ (Vid)

Ξεκαθαρίζει η λίστα του Ολυμπιακού για τα γκαρντ και πλέον φορτσάρουν για συγκεκριμένα ονόματα. Πάντως, ο Έλληνας κόουτς κοιτάει και παίκτες που δεν έχουν ακουστεί ξανά!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από τον Ολυμπιακό η αναζήτηση του γκαρντ και αυτή τη στιγμή υπάρχουν συγκεκριμένα ονόματα στη λίστα που εξετάζονται λεπτομερώς.

Οι Πειραιώτες εξακολουθούν να έχουν ως πρώτη λύση τον Ταϊρίς Ράις της Μπαρτσελόνα για την θέση του πλέι-μέικερ, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη. Το συμβόλαιο που έχει στη Βαρκελώνη είναι πολύ μεγάλο και όσο δεν βρίσκουν τον αντικαταστάτη του, για να τον αφήσουν ελεύθερο, τόσο στο Λιμάνι κοιτάνε και για άλλες περιπτώσεις.

Περιμένουν λοιπόν πάντα τον Τζέισον Γκρέιντζερ, που περιμένει από την πλευρά του το ΝΒΑ, καθώς το μεγάλο του όνειρο, όπως και σχεδόν όλων των συμπατριωτών του, είναι να επιστρέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Παράλληλα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει εντοπίσει κάποια "λαβράκια" στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας. Ενα από αυτά είναι ο Κουίν Κουκ, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στα γήπεδα του Λας Βέγκας. O 24χρονος πλέι-μέικερ έπαιξε για λίγο φέτος στους Ντάλας Μάβερικς και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, που βρέθηκαν στο σάμερ λιγκ, τον θέλουν. Στον Σφαιρόπουλο άρεσε, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει παίξει καθόλου στην Ευρώπη.

Και σε τέτοιο παίκτη ο "Σφαιρό" θα πάει μόνο αν δεν του καθίσουν οι περιπτώσεις του Ράις, του Γκρέιντζερ, αλλά και του πρώην παίκτη του ΝΒΑ, Μπράιαν Ρόμπερτς!

O 31χρονος γκαρντ, που στις αρχές του καλοκαιριού είχε «ακουστεί» και για τον Παναθηναϊκό, έχει εμπειρία από Ευρώπη, καθώς από το 2009 μέχρι το 2012 έπαιζε στην Μπάμπεργκ. Ο Αμερικανός άσος βρέθηκε στη συνέχεια σε Νέα Ορλεάνη, Σάρλοτ και Πόρτλαντ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 3.5 πόντους και 1.3 ασίστ σε 10 μέσο όρο με λιγοστό χρόνο συμμετοχής.

Δείτε βίντεο του Κουίν Κουκ:









Δείτε βίντεο του Μπράιαν Ρόμπερτς:

 

 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags