Facebook Pixel "Λάβρος" για το τάκλιν στον Γαλανόπουλο ο Μανόλο!
| 2017-07-15 22:10:00

"Λάβρος" για το τάκλιν στον Γαλανόπουλο ο Μανόλο!

"Λάβρος" για το τάκλιν στον Γαλανόπουλο ο Μανόλο!

"Κακή πρόθεση" καταλόγισε στον παίκτη της Μπνέι Σαχνίν που χτύπησε τον μέσο της ΑΕΚ ο Ισπανός τεχνικός! Διαβάστε το τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου για την προετοιμασία και τη συνέχεια. 

Αναλυτικά:

Για τις εντυπώσεις του από το ματς: «Για μένα αυτό το παιχνίδι ήταν με τον πιο αδύναμο αντίπαλο θα έλεγα. Στην αρχή έπεσε πολύ νερό και ίσως αυτό αποσυντόνισε την ομάδα και απέναντι στον πιο αδύναμο αντίπαλο δεν παίξαμε πολύ καλά. Το να παίξεις με τόσο νερό και τόση λάσπη αυτό θα μπορούσαμε να πούμε ότι βοηθάει την ομάδα να δουλέψει περισσότερο τη φυσική της κατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος που είδα παίκτες που ήταν τραυματίες να βοηθούν ξανά την ομάδα και από τους νεαρούς που είχαν μεγάλη όρεξη να παίξουν».

Για τις εντυπώσεις του συνολικά από τα τέσσερα φιλικά: «Έχουμε πολλά πράγματα ακόμη να κάνουμε, αυτό που θέλαμε νομίζω ότι το καταφέραμε, να βελτιωθούμε σε αρκετά πράγματα, αλλά έχουμε ακόμη πάρα πολύ δρόμο ώστε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για το αν πέρασε τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας του: «Νομίζω ότι οι περισσότεροι παίκτες ήδη ήξεραν αυτό που ζητάω, οι νέοι ποδοσφαιριστές, τους είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν, αλλά νομίζω ότι σιγά σιγά ο καθένας θα βοηθήσει να ενισχυθεί η ομάδα».

Για το που θα επικεντρωθεί με την επιστροφή στην Αθήνα: «Μετά τη συνολική δουλειά που έγινε, θα μπορούσα να πω ότι στη φυσική κατάσταση είμαστε στο 85%, στην τεχνική κατάσταση είμαστε στο 85%, οπότε αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι όταν μπαίνουμε στο γήπεδο να δείχνουμε την ταυτότητα της ομάδας και τι θέλουμε να καταφέρουμε. Εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά για να έρθει το συνολικό αποτέλεσμα».

Για το αν θα πάρουμε για πρώτη γεύση... ενδεκάδας με τη Γάνδη: «Η ενδεκάδα που θα είναι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι, θα είναι μια ενδεκάδα που θα μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε παιχνίδι στη διάρκεια των επόμενων ματς, σίγουρα όμως δεν θα είναι μια ενδεκάδα που δεν θα αλλάξει ποτέ, οπότε... θα δούμε μια ενδεκάδα στο ΟΑΚΑ».

Για τον Γαλανόπουλο: «Νομίζω ότι αυτό που συνέβη, το είδατε κι εσείς... Στο ποδόσφαιρο μπορείς να δεχθείς χτυπήματα, μπορείς να δεχθείς φάουλ, αλλά όταν η μπάλα είναι στα πόδια του ποδοσφαιριστή και δέχεται ένα γερό χτύπημα και μένουν τα αποτυπώματα από τις τάπες του αντιπάλου στο γόνατο, τότε δεν μιλάμε για κακοτυχία, αλλά για μια κακή πρόθεση. Νομίζω ότι είναι καλά και ελπίζω να ήταν μόνο η τρομάρα η αρχική». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags