Facebook Pixel «Δίνει» παίκτη στη Ρέντινγκ ο Παναθηναϊκός – «Μάχη» στο τέρμα, το μεγάλο λάθος με τον Διούδη
| 2017-07-18 17:00:00

«Δίνει» παίκτη στη Ρέντινγκ ο Παναθηναϊκός – «Μάχη» στο τέρμα, το μεγάλο λάθος με τον Διούδη

«Δίνει» παίκτη στη Ρέντινγκ ο Παναθηναϊκός – «Μάχη» στο τέρμα, το μεγάλο λάθος με τον Διούδη

Έχει πάρει μπρος το τριφύλλι με αφίξεις και αποχωρήσεις. Ποιον «πράσινο» χτυπάει η Ρέντινγκ και ο… χαμός που γίνεται με τους τερματοφύλακες. Ποιος θα πάρει φανέλα;

Σε μεταγραφικό "οργασμό" βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες το "τριφύλλι", καθώς έβαλε μπροστά όλα τα ζητήματα αφίξεων και αποχωρήσεων, έχοντας σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Μετά τις μεταγραφές των Λουτσιάνο και Καμπέσας οι Πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην περίπτωση του "άσσου", καθώς υπάρχουν ανοικτά ζητήματα τόσο με τον Λουκ Στιλ, όσο και με τον Σωκράτη Διούδη.

Ο τελευταίος φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, που τα έχει βρει σε όλα με τον Άρη, όμως στην συγκεκριμένη υπόθεση έχει συντελεστεί ένα σοβαρό λάθος: οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" δεν έχουν έρθει ακόμα σε καμία επαφή με τον Έλληνα τερματοφύλακα, κάτι που σημαίνει πως όλα είναι στον "αέρα", αφού πρέπει να υπάρξει το "ναι" και του ιδίου.

Πάντως, αν ολοκληρωθεί το deal θα γίνει με την μορφή δανεισμού έτσι ώστε να μην καρπωθεί χρήματα η Κλαμπ Μπριζ, η οποία διατηρεί ποσοστό σε ενδεχόμενη πώληση του Διούδη.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να "παίξει" και δεύτερη λύση για την θέση κάτω από τα γκολπόστ, με την προϋπόθεση πάντα πως ο Λουκ Στιλ θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Τι γίνεται με Τελάντερ

Ο Δανός αμυντικός συμφώνησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό παίρνοντας μια αποζημίωση της τάξεως των 150.000 ευρώ από τις 300.000 που προέβλεπε το συμβόλαιό του για την επόμενη χρονιά, εντούτοις φαίνεται πως δεν θα μείνει καιρό χωρίς ομάδα.

Κι αυτό γιατί υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Ρέντινγκ, η οποία τερμάτισε 3η στο περσινό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ (έχασε την άνοδο στον τελικό των μπαράζ από την Χάντερσφιλντ) και φέρεται να έχει "τσεκάρει", ήδη, τον 26χρονο αμυντικό, που δεν κατάφερε ποτέ να "πιάσει" στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags