Facebook Pixel Το… μάτι του Ουζουνίδη στις μεταγραφές και ο μικρός που ξεχωρίζει - Εκδίκηση και συλλαλητήριο!
| 2017-07-21 00:06:00

Το… μάτι του Ουζουνίδη στις μεταγραφές και ο μικρός που ξεχωρίζει - Εκδίκηση και συλλαλητήριο!

του Βαγγέλη Καράμαλη
Το… μάτι του Ουζουνίδη στις μεταγραφές και ο μικρός που ξεχωρίζει - Εκδίκηση και συλλαλητήριο!

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως ετοιμάζει κάτι καλό, αλλά και τρανταχτές αδυναμίες. Ποιοι ξεχώρισαν, γιατί δεν θέλει εκδίκηση από την Καμπάλα και τι γίνεται με την εξέδρα.
 

Θετικό ήταν το τελευταίο τεστ του Παναθηναϊκού πριν τα παιχνίδια με την Καμπάλα για τον γ’ προκριματικό του Europa League, καθώς οι Πράσινοι νίκησαν 2-1 την Άλκμααρ, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και περίπου 30 λεπτά συνολικά. Οι Πράσινοι είναι αλήθεια πως είχαν κάποια προβλήματα στην ανάπτυξη και στην τελική προσπάθεια, ωστόσο οι Λουτσιάνο και Καμπέσας δεν είναι σε θέση να παίξουν από την αρχή, οπότε ο Μαρίνος Ουζουνίδης πορεύεται με αυτούς που έχει.

Το καλό βέβαια για τον Έλληνα τεχνικό, είναι ότι οι Χουλτ – Κουλιμπαλί είναι σε τρομερή κατάσταση (κάποιες φορές μάλιστα μέσα στα φιλικά, ο ίδιος του ζητάει να… κατεβάσουν ρυθμούς για μην «καούν»), ενώ πολύ καλά έχουν ξεκινήσει τόσο ο Λουντ όσο και ο Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μάλιστα, που έστω και με τύχη φαίνεται πως έχει καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, αποδυκνείει ότι ο Μαρίνος έχει… μάτι στις μεταγραφές.

Ο Άλτμαν ήρθε ως αντικαταστάτης του Κλωναρίδη και παρότι είναι ακόμα νωρίς, παρουσιάζει καλά στοιχεία, βοηθάει επιθετικά, αν και κάνει λάθη στις μεταβιβάσεις. Εξίσου όμως δραστήριος είναι μπροστά και ο νεαρός Χατζηγιοβάνης, τον οποίο ο Ουζουνίδης πιστεύει πάρα πολύ και για αυτό του δίνει συνεχώς ευκαιρίες. Πιστεύει στο ταλέντο του και παρότι γνωρίζει πως ακόμα είναι… άγουρος, περιμένει πολλά από αυτόν, ειδικά στα παιχνίδια με την Καμπάλα.

Όσον αφορά όμως τους Αζέρους, στο Τριφύλλι δεν πρέπει να πάνε στα παιχνίδια με την λογική της εκδίκησης. Πρώτον γιατί θα… χάσουν την συγκέντρωσή τους και κινδυνεούν να εκτεθούν όπως το καλοκαίρι του 2015 και δεύτερον γιατί το μέγεθος του Παναθηναϊκού, δεν… επιτρέπει σε κανέναν να βλέπει εκδικητικά… κάποια Καμπάλα!

Τέλος, εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, μεγάλο ενδιαφέρον έχει στον Παναθηναϊκό και το εξωαγωνιστικό. Οι οργανωμένοι μετά την ανακοίνωση, βρέθηκαν στην Λεωφόρο το βράδυ της Πέμπτης και φώναξαν συνθήματα κατά συγκεκριμένων προσώπων της διοίκησης και του Γιάννη Αλαφούζου. Το κλίμα δεν είναι καλό και παρότι η… διαμαρτυρία κράτησε λίγα λεπτά στο φιλικό με την Άλκμααρ, όλοι καταλαβαίνουν πως δεν γίνεται να βγει η χρονιά, εάν κάθε εντός έδρας ματς θυμίζει συλλαλητήριο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags