Facebook Pixel Άρχισαν τα "όργανα" με Μουρίνιο... "Θέλω κάτι περισσότερο στις μεταγραφές"
| 2017-07-21 13:34:00

Άρχισαν τα "όργανα" με Μουρίνιο... "Θέλω κάτι περισσότερο στις μεταγραφές"

Άρχισαν τα "όργανα" με Μουρίνιο... "Θέλω κάτι περισσότερο στις μεταγραφές"

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον Εντ Γούντγουορντ και στο τιμ του για τις μέχρι τώρα μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως έριξε τις κακίες του!

«Όταν κοιτάω τους Λουκάκου και Λίντελεφ, αλλά και την ομάδα μου, θέλω να την έχω όλη μαζί μου εδώ. Πρέπει να πάρουμε έναν παίκτη, δεν ζητάω καν δύο, το συντομότερο δυνατό. Γιατί ο Λουκάκου μπήκε σε μια ομάδα, ο Λίντελεφ σε μια άλλη. Δεν ξέρω, δεν ξέρω αν θα πάρουμε κάποιον πριν επιστρέψουμε. Δεν είναι δική μου δουλειά.

Τα εύσημα για το ότι ο Λουκάκου και ο Λίντελεφ είναι εδώ μαζί μας δεν πρέπει να πάνε σε μένα αλλά στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Εντ Γούντγουορντ και την ομάδα του. Τον ευχαριστώ για την φανταστική δουλειά που έκανε για να έχουμε μαζί μας αυτούς τους δύο φανταστικούς παίκτες, αλλά θέλουμε κι άλλον.

Βλέπετε τις άλλες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ και τον τρόπο με τον οποίο παίρνουν παίκτες, και καλούς παίκτες. Η Τσέλσι πήρε τρεις φανταστικούς ποδοσφαιριστές, η Γουέστ Χαμ παίζει για να κερδίσει κι αυτήν το πρωτάθλημα με την απόκτηση των Χαρτ, Τσιτσαρίτο, Αρναούτοβιτς. Τα πάνε καλά οι ομάδες στις μεταγραφές και θέλουμε κι εμείς κάτι παραπάνω.

Είμαι χαρούμενος με τα πάντα, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και έχουμε φανταστικά άτομα στην αποστολή. Οι καινούργιοι ενσωματώθηκαν αμέσως χωρίς προβλήματα», σχολίασε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags