Facebook Pixel Η νέα ομάδα του Βέργου σε πρωτάθλημα που δεν περιμέναμε – Ποιον τσεκάρει η Σπόρτινγκ;
| 2017-07-22 19:48:00

Η νέα ομάδα του Βέργου σε πρωτάθλημα που δεν περιμέναμε – Ποιον τσεκάρει η Σπόρτινγκ;

Η νέα ομάδα του Βέργου σε πρωτάθλημα που δεν περιμέναμε – Ποιον τσεκάρει η Σπόρτινγκ;

Εξελίξεις με τους «κομμένους» του Ολυμπιακού! Ο Βέργος από την Ρεάλ ετοιμάζει για μεταγραφή σε ομάδα έκπληξη, ενώ άλλος Έλληνας είναι στο στόχαστρο των «λιονταριών»!

Την αρχή έκανε ο Τάσος Καραμάνος, μετακομίζοντας πέρυσι ως δανεικός στη Φεϊρένσε. Φέτος, ο άλλοτε επιθετικός του Ατρομήτου θα παίξει για τη Ρίο Αβε.

Όμως, στη Φεϊρένσε (ή σε άλλη ομάδα της χώρας) είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του, για μία σεζόν, τουλάχιστον, ο Σπύρος Ρισβάνης, ενώ προς Πορτογαλία μεριά κοιτάζει πλέον και ο νεαρός επιθετικός, Νίκος Βέργος. Γιατί τέτοιο... ρεύμα προς την Πορτογαλία, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κάποιος.

Η απάντηση σχετίζεται με τις μεγάλες... πόρτες που ανοίγουν στη χώρα της ιβηρικής, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης ξεχωρίσει στα χαμηλότερα «πατώματα». Τα «μεγάλα ψάρια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ έχουν πάντοτε στραμμένο το βλέμμα τους στα... μικρότερα και δεν είναι κανένα ιδιαίτερο μυστικό ότι οι μισές ομάδες της χώρας για να επιβιώσουν διατηρούν μια... κάποια σχέση εξάρτησης με τις μεγάλες δυνάμεις του τόπου.

Παράλληλα, η πολύ καλή παρουσία των Μήτρογλου, Σάμαρη στην Μπενφίκα έχει ανοίξει για τα καλά την όρεξη των μεγάλων πορτογαλικών ομάδων, που κοιτάζουν διεξοδικά την ελληνική αγορά και κυνηγούν τους καλούς Ελληνες παίκτες.

Ετσι, για πολλούς θεωρείται ως ιδανικό σκαλοπάτι για την καριέρα τους το να παίξουν σε κάποια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας και αν ξεχωρίσουν (κάτι όχι ιδιαιτέρως δύσκολο, σε ένα πρωτάθλημα που μοιάζει πάρα πολύ με το ελληνικό), να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα, ότι όπως ακούγεται, πίσω από τη μετακίνηση του Τάσου Καραμάνου στη Ρίο Αβε βρίσκεται η Σπόρτινγκ, η οποία και θέλει πρώτα να «τσεκάρει» τον 26χρονο επιθετικό πριν κάνει κίνηση για την απόκτησή του!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags