Facebook Pixel «Καμπανάκι» από Πανόπουλο: «Δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη ημέρα…»!
| 2017-07-24 19:35:00

«Καμπανάκι» από Πανόπουλο: «Δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη ημέρα…»!

«Καμπανάκι» από Πανόπουλο: «Δεν βλέπω να υπάρχει επόμενη ημέρα…»!

Η κατάσταση είναι οριακή πλέον στην Σούπερ Λιγκ, όπως περιέγραψε και το «αφεντικό» της Ξάνθης, όπου αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στο σημερινό ΔΣ της διοργανώτριας αρχής.

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εφμανίστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά το Δ.Σ. της Super League,  κάνοντας λόγο για ένα επαγγελματικό ποδόσφαιρο δίχως μέλλον και για ομάδες που συμφωνούν διαφωνόντας!

Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης είπε: «Οι σημερινές διαδικασίες ήταν ένα μπάχαλο. Και το Δ.Σ. και η Γ.Σ.. Κανένα αποτέλεσμα... 

Την Παρασκευή θα βρεθούμε ξανά. Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Μεγάλη κουβέντα αυτή. Εμείς ως Ξάνθη αρχικά είπαμε να μην υπάρξει αναβολή για την προκήρυξη και για όλα τα θέματα και τις απόψεις. Ψήφισα τελικώς υπέρ για μία τελευταία προσπάθεια να τα βρούμε. Εάν υπάρχει έστω μία περίπτωση να τα βρούμε στο τελευταίο λεπτό. Να δούμε εάν θα υπάρχει ποδόσφαιρο για έναν χρόνο ακόμα. Οι 16 ιδιοκτήτες να το σκεφτούν αυτό. Να σκεφτούν το τι γίνεται στην επόμενη ημέρα. Με τα σημερινά δεδομένα δεν βλέπω επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Επίσης ότι ως προς τους μικρομεσαίους υπήρχε αρχικά μία συμφωνία για περίπου 400.000 ευρώ για κάθε ομάδα αλλά το... χάλασαν σύμφωνα με τον ίδιο οι μεγάλοι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags