Facebook Pixel "Τρία γκολ μας έβαλαν σε τρεις επιθέσεις"
| 2017-07-26 16:03:00

"Τρία γκολ μας έβαλαν σε τρεις επιθέσεις"

"Τρία γκολ μας έβαλαν σε τρεις επιθέσεις"

Ο δεξιός εξτρέμ της Παρτιζάν και πρώην παίκτης των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Μάρκο Γιάνκοβιτς, μίλησε για το χτεσινό ματς και... προειδοποίησε για την καυτή ατμόσφαιρα στο "Γ.Καραϊσκάκης"

«Αντιμετωπίσαμε έναν καλύτερο αντίπαλο, τον πιέσαμε, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά πως είναι μια ομάδα με ποιότητα και αυτό έκρινε τα πάντα. Μας έβαλαν τρία γκολ σε τρεις επιθέσεις. Το τρίτο γκολ μας δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Θα ήταν πιο εύκολο αν το σκορ έμενε στο 1-2», ανέφερε ο Γιάνκοβιτς και συνέχισε.

«Η δουλειά μας είναι δύσκολη στο Καραϊσκάκη, αλλά όχι ακατόρθωτη. Ο κόσμος θα βοηθήσει την ομάδα και θα της δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο. Μας περιμένει κόλαση στο στάδιό τους! Θα είναι το πρώτο παιχνίδι τους για τη νέα σεζόν εκεί και θα είναι κατά 99% γεμάτο. Οι εξέδρες είναι δίπλα στο γήπεδο και η ακουστική του είναι πάρα πολύ καλή. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα και την πίεση και να μην φοβηθούμε».

Καταλήγοντας ο Γιάνκοβιτς σημείωσε: «Οι Έλληνες είναι φανατικοί και ειδικότερα από τη στιγμή που είμαστε ο μεγαλύτερος αντίπαλος του αδερφικού τους σωματείου, του Ερυθρού Αστέρα του Βελιγραδίου, ενώ είναι αντίπαλοι με τον ΠΑΟΚ. Αλλά είμαστε Παρτιζάν και πάμε να δείξουμε πως ξέρουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και πως είμαστε άξιος αντίπαλος στο γήπεδο ενός εκ των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών σωματείων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags