Facebook Pixel Ο Σάκχοφ απκάλυψε τη... συνταγή που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ!
| 2017-07-26 19:17:00

Ο Σάκχοφ απκάλυψε τη... συνταγή που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ!

Ο Σάκχοφ απκάλυψε τη... συνταγή που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ουκρανού μέσου στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γεβγέν Σακχόφ:

Για την επιστροφή του στην Ουκρανία ως αντίπαλο: "Πάντα είναι μεγάλη χαρά να γυρίζεις στη χώρα σου, να παίζεις εδώ, σε ένα γήπεδο θρύλο, όπως αυτό της Ντιναμό".

Για το αν έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες για την Ολιμπίκ: "Ναι μου έγιναν κάποιες γενικές ερωτήσεις, αλλά ήδη η Ολιμπίκ έχει παίξει δύο παιχνίδια, έχουμε οπότε εικόνα. Δεν είμαι εγώ ο προπονητής και φυσικά δεν είμαι αυτός που θα του πω τι πρέπει να κάνει".

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιους παλιούς του συμπαίκτες: "Ναι είχα παίξει με αρκετούς Ουκρανούς, είχα μιλήσει με τον Μιγκουνόφ, έχουμε ανταλλάξει μηνύματα για να μάθω την γενική ατμόσφαιρα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο".

Για τη... συνταγή του ΠΑΟΚ: "Βεβαίως έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το ρυθμό μας, δεν πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες να σκοράρουν και πρέπει να βάλουμε εμείς γκολ. Αυτή είναι η συνταγή που θα πρέπει να ακολουθήσουμε".

Για το παιχνίδι της Ντνίπρο με την Ολιμπίκ, στο οποίο είχε παίξει: "Για μένα ήταν το τελευταίο μου ματς με την Ντνίπρο, ναι έχω σκοράρει αλλά δυστυχώς τότε δεν κερδίσαμε, κάτι που ήθελα, γιατί ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι".

Για το πως αισθάνεται στην Ελλάδα: "Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, περνάω πολύ καλά και είναι μεγάλη τιμή να παίζω για τον ΠΑΟΚ, σε μία τόσο δυνατή και δυναμική ομάδα".

Για τις ομοιότητες και τις διαφορές του πρωταθλήματος της Ουκρανίας με το ελληνικό: "Είναι πολύ δύσκολο να τα συγκρίνουμε. Έχουμε κοινά σημεία, αλλά και διαφορές. Δεν μπορώ να πω ποιο είναι πιο δυνατό, δεν θα ήθελα να τα συγκρίνω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags