Facebook Pixel Διπλή μεταγραφική «βόμβα» από τον Κομπότη!
| 2017-07-27 23:18:00

Διπλή μεταγραφική «βόμβα» από τον Κομπότη!

Διπλή μεταγραφική «βόμβα» από τον Κομπότη!

Δεν… αστειεύεται ο Λεβαδειακός ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε και τυπικά την «βόμβα» Μπραντάο και την απόκτηση του Λεονάρντο, για ένα και δύο χρόνια αντίστοιχα. Αμφότεροι θα πάνε στην Τουρκία για τα φιλικά της ομάδας!

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει και επίσημα δυο σπουδαίες μεταγραφές. Μπραντάο και Λεονάρντο ανήκουν και με τη… βούλα στο ρόστερ της ομάδας του Λεβαδειακού. Ο Μπραντάο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους και ο Λεονάρντο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ετών. Και τα δυο σπουδαία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα ακολουθήσουν την αποστολή του Λεβαδειακού στην Τουρκία όπου θα δοθούν φιλικά παιχνίδια στα πλαίσια της προετοιμασίας.

Ο 37χρονος στράικερ (γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1980), με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, της Μαρσέιγ και της Σεντ Ετιέν, αποτελεί προσωπική εισήγηση του τεχνικού του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, με τον οποίο συνυπήρξαν στους Μασσαλούς όταν ο Γάλλος ήταν Τεχνικός Διευθυντής της γαλλικής ομάδας. Την περυσινή σεζόν, ο υψηλόσωμος στράικερ (1.89μ) αγωνίστηκε στην Τρικορντιάνο, η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα «Mineiro de Futebol Modulo II», δηλαδή στη Β’ κατηγορία της Βραζιλίας. Συνολικά στην καριέρα του, έχει σημειώσει 121 γκολ και έχει μοιράσει 41 ασίστ σε 393 παιχνίδια. Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά το παρελθόν, το όνομά του έχει συνδεθεί τόσο με τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όσο και με του Παναθηναϊκού, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος είχε υπογράψει τον Ιούλιο του 2005 συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στη Σαχτάρ, όπου υπήρξε συμπαίκτης του Μπραντάο. Μάλιστα τότε η ομάδα της Ουκρανίας είχε δώσει 1,8 εκατ. δολάρια για να τον αποκτήσει από τη Σάντος! Το 2007 δόθηκε δανεικός πίσω στη Σάντος, ενώ ακολούθησαν νέοι δανεισμοί σε Σάο Καετάνο, Βάσκο ντα Γκάμα, Γκρέμιο Προυντέντε, Αβαΐ.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags