Facebook Pixel Μπουνίδια στο Κόπα Αμέρικα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-07-21 11:50:00

Μπουνίδια στο Κόπα Αμέρικα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπουνίδια στο Κόπα Αμέρικα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Tρελό ξύλο έπεσε μετά το τέλος του ημιτελικού Παραγουάη - Βενεζουέλα για το Κόπα Αμέρικα.

Αντί για τις συνηθισμένες χειραψίες, οι παίκτες των εθνικών ομάδων της Παραγουάης και της Βενεζουέλας αντήλλαξαν μπουνιές και κλωτσιές μετά από την λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Τα επεισόδια ξέσπασαν κατά την είσοδο των παικτών στα αποδυτήρια, όταν οι παίκτες των νικητών (Παραγουάη) άρχισαν να κοροϊδεύουν τους χαμένους. «Μας έβγαλαν τις γλώσσες τους και άρχισαν να μας μιλάνε άσχημα», υποστήριξε ένα μέλος της τεχνικής ηγεσίας της Βενεζουέλας.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν ο Παραγουανός, Νεστορ Ορτιγκόσα και ο Μίκου Φεντόρ από την Βενεζουέλα, οι οποίοι και άρχισαν τον καβγά. Για αρκετά λεπτά οι δύο παίκτες αντάλλαξαν μπουνιές, παρά τις προσπάθειες άλλων παικτών και υπευθύνων να σταματήσουν τα επεισόδια.

Οι εικόνες έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια των διοργανωτών αλλά και των υπευθύνων της ομοσπονδίας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει θεωρείται βέβαια η τιμωρία και των δύο παικτών. Αποτέλεσμα; Ο Ορτιγκόσα να μην αγωνιστεί στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και ο Μίκου Φεντόρ να μην παίξει στο ματς για την τρίτη θέση με τη Βενεζουέλα.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags