Facebook Pixel ΠΑΟΚάρα με σούπερ γκολάρες Μακ και Τσίμιροτ, 2-0 την Ολιμπίκ και πρόκριση στα πλέι οφ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-03 22:53:00

ΠΑΟΚάρα με σούπερ γκολάρες Μακ και Τσίμιροτ, 2-0 την Ολιμπίκ και πρόκριση στα πλέι οφ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚάρα με σούπερ γκολάρες Μακ και Τσίμιροτ, 2-0 την Ολιμπίκ και πρόκριση στα πλέι οφ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με δύο εκπληκτικά τέρματα των Μακ και Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του στην Τούμπα, νίκησε με 2-0 την Ολιμπίκ και πήρε την πρόκριση.

Χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Europa League, με σκόρερς τους Ρόμπερτ Μακ και Γκόικο Τσίμιροτ, οι οποίοι πρόσφεραν δύο εντυπωσιακά χάιλαϊτ στους φίλους του Δικεφάλου που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Ο πρώτος που επέστρεψε και πάλι στην ομάδα άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ στο 24', ενώ κάτι παρόμοιο, αλλά ακόμα πιο... τρελό έκανε ο Τσίμιροτ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Πώς παρατάχθηκαν

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ξεκίνησε τον ΠΑΟΚ με τον Ρέι κάτω από τα δοκάρια, τους Κρέσπο-Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας, τον Μάτος δεξιά και τον Λέοβατς αριστερά. Στα χαφ πήραν θέση οι Κάνιας-Τσίμιροτ, με τριάδα μπροστά τους Μακ, Κάμπος και Μπίσεσβαρ και μοναδικό προωθημένο τον Πρίγιοβιτς.

Από πλευράς Ολιμπίκ ξεκίνησαν οι Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ, Κραβτσένκο, Σαμπανόβ, Νιεμτσανίνοβ, Τσίμπαλιουκ, Μπογκντάνοβ, Χομούτοβ, Μόχα, Σεστακόβ, Μπιλιένκι.

Γκολάρες Μακ και Τσίμιροτ!

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε νωθρός, καθώς η Ολιμπίκ είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, "παγώνοντας" τον ρυθμό.
Ο Δικέφαλος δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία των Ουκρανών και χρειάστηκε μία προσωπική προσπάθεια για να "ξεκλειδώσει" την άμυνά τους.

Στο 24', λοιπόν, ο Ρόμπερτ Μακ πήρε την μπάλα από αριστερά, "άδειασε" 3-4 αντιπάλους και με εξαιρετικό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ, υπενθυμίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τον λόγο για τον οποίο ο Ιβάν Σαββίδης προσπάθησε πολύ για να τον ξαναφέρει στην Τούμπα.

Το γκολ έδωσε τον απόλυτο έλεγχο στους γηπεδούχους που προειδοποίησαν με ένα τετ-α-τετ του Πρίγιοβιτς, πριν "γράψουν" το 2-0 με νέο εκπληκτικό τέρμα.

Αυτή τη φορά ο Τσίμιροτ έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή και "κεραυνοβόλησε" τον αντίπαλο κίπερ στο 45'+1'.

Στο ρελαντί ήρθε η πρόκριση!

Η Ολιμπίκ μπήκε στο δεύτερο μέρος με στόχο να επιτεθεί, ωστόσο με αυτό τον τρόπο άφηνε πολλούς κενούς χώρους στην άμυνα, δίνοντας... ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Στανόγεβιτς δεν μπορούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ, με πρώτο τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος στο 53' απώλεσε "τρελή" ευκαιρία για να κάνει τρία τα τέρματα των "ασπρόμαυρων".

Ο Ολλανδός πήρε την μπάλα στο πέναλτι, ύστερα από γύρισμα από δεξιά του Κάμπος και παρότι ήταν ολομόναχος έστειλε την μπάλα πολύ έξω.

Στο 56' ο Κάμπος προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Μαχαράτζε χωρίς αποτέλεσμα, στο 63' ο Μακ βγήκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο της Ολιμπίκ, αλλά του έφυγε το κοντρόλ, ενώ μετά το 80' οι Πρίγιοβιτς και Πέλκας δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από πλεονεκτικές θέσεις.

Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος κι έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε μια "σβηστή" πρόκριση στα play off του Europa League και ψάχνει ακόμα ένα βήμα για να μπει στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Λέοβατς, Πρίγιοβιτς, Κάμπος (82' Πέλκας), Κρέσπο, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ (66’ Πέδρο Ενρίκε), Μακ, Βαρέλα, Κάνιας (72’ Σάχοφ)

ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ (Σανζάρ): Μακχαράτζε, Λούκιανκτσουκ (46’ Μιχούνοφ), Κραβτσένκο, Μόχα, Σαμπάνοφ, Σέστιακοφ, Μπιελίνκι (71’ Μικχάλοφ), Νεμτσανίνοφ, Τσίμπαλιουκ, Χομούτοφ (60’ Σοντέι), Μπογκντάνοφ.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Θυμηθείτε ΕΔΩ το live του αγώνα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags