Facebook Pixel Καθόλου "ψαρωμένος" ο Μίλιτς: "Ήρθα στον Ολυμπιακό για να..."
| 2017-08-04 20:22:00

Καθόλου "ψαρωμένος" ο Μίλιτς: "Ήρθα στον Ολυμπιακό για να..."

Καθόλου "ψαρωμένος" ο Μίλιτς: "Ήρθα στον Ολυμπιακό για να..."

Σε δηλώσεις που έκανε ο Χρβόγιε Μίλιτς εμφανίστηκε σίγουρος τόσο για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για την θέση του στην ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, με πλούσια εμπειρία στην Ευρώπη. Είμαστε το φαβορί κόντρα σε όλες τις ομάδες που θα βρίσκαμε στο δρόμο μας. Ετσι, έχουμε τον πρώτο λόγο και απέναντι στη Ριέκα» τόνισε ο Κροάτης μπακ των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι, είναι επιτακτική ανάγκη η είσοδός μας στους ομίλους του Champions League και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να γίνω αλαζόνας, αλλά είναι μια πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός είναι το τεράστιο φαβορί και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Ο Μίλιτς αναφέρθηκε και στο μέλλον του λέγοντας: «Ηρθα στον Ολυμπιακό για να παίζω και όχι να κάθομαι στον πάγκο. Το πιστεύω πως σύντομα θα πάρω τη θέση μου και θα δικαιώσω τις προσδοκίες. Ο προπονητής δίνει βάση στη λεπτομέρεια, έχει ένα εξαιρετικό πλάνο και πιστεύω πως έχει σχέδιο για μένα πως θα με χρησιμοποιήσει στο γήπεδο».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags