Facebook Pixel Τρελαίνει Μίχελ και Στανόγεβιτς ο Ουάρντα, έξαλλοι στην Τούμπα - Γιατί κοροϊδεύει όλο τον κόσμο και προκαλεί
| 2017-08-07 09:50:00

Τρελαίνει Μίχελ και Στανόγεβιτς ο Ουάρντα, έξαλλοι στην Τούμπα - Γιατί κοροϊδεύει όλο τον κόσμο και προκαλεί

Τρελαίνει Μίχελ και Στανόγεβιτς ο Ουάρντα, έξαλλοι στην Τούμπα - Γιατί κοροϊδεύει όλο τον κόσμο και προκαλεί

Άλλη μία δικαίωση του Sportdog. Ποιος είναι όμως ο λόγος που ο Αμρ Ουάρντα άφησε στα… κρύα του λουτρού την Αλ Φατέ και ετοιμάζει βαλίτσες για Πορτογαλία;

Αυτά που συμβαίνουν με τον Αμρ Ουάρντα δεν έχουν προηγούμενο και ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός συνεχίζει να εκθέτει τον ΠΑΟΚ και αυτούς που τον έφεραν στην Τούμπα, εξαιτίας του προβληματικού χαρακτήρα του.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αντί να πάει στη Σαουδική Αραβία και να ενσωματωθεί στην Αλ Φατέ προτίμησε να κάνει διακοπές στη… Μύκονο και αυτό φυσικά δεν άρεσε στους Σαουδάραβες που σύμφωνα με πληροφορίες ακύρωσαν τη συμφωνία τους με τον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Ουάρντα, που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην πορτογαλική Φεϊρένσε.

Θυμάστε τι έγραψε το Sportdog.gr στις 30 Ιουλίου; «Το μόνο που απομένει τώρα είναι να γίνει γνωστή η ομάδα στην οποία ο... άτακτος Ουάρντα θα συνεχίσει την καριέρα του, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ίδιος δεν… καίγεται και τόσο να αφήσει την Ελλάδα για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, προτιμώντας να παραμείνει στη χώρα μας ή να αφήσει τη Θεσσαλονίκη για κάποια άλλη ευρωπαϊκή πόλη!».

Ορισμένοι μπορεί να σκεφτούν πως ο Ουάρντα «έστησε» την Αλ Φατέ γιατί δεν του άρεσε το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ή λόγω χρημάτων. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ο Αιγύπτιος… έκανε πίσω γιατί η ζωή στη Σαουδική Αραβία δεν έχει καμία σχέση με αυτή στην Ευρώπη και ειδικά με αυτή στις ευρωπαϊκές χώρες της Μεσογείου!

Έχοντας μεγάλη… ροπή στην καλή ζωή και στο… ωραίο φύλο, ο Ουάρντα «φοβήθηκε» πως τα πράγματα θα ήταν… δύσκολα γι΄ αυτόν στη Σαουδική Αραβία και γι΄ αυτόν τον λόγο «υπονόμευσε» τη συμφωνία με την Αλ Φατέ, θεωρώντας πως στην Πορτογαλία θα περάσει… καλύτερα!

Αυτό που νοιάζει πάντως τον Λούμπος Μίχελ, τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι ο Αιγύπτιος να φύγει από την Τούμπα και στους επόμενους μήνες να βρεθεί η λύση ώστε να… μην επιστρέψει ποτέ, με το συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο με τον Δικέφαλο του Βορρά να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags