Facebook Pixel Κίνηση ΠΑΟ σε τερματοφύλακα–Ποιος είναι και «πάει» πίσω του Διούδη – «Θέμα» με δύο βασικούς!
| 2017-08-07 17:25:00

Κίνηση ΠΑΟ σε τερματοφύλακα–Ποιος είναι και «πάει» πίσω του Διούδη – «Θέμα» με δύο βασικούς!

Κίνηση ΠΑΟ σε τερματοφύλακα–Ποιος είναι και «πάει» πίσω του Διούδη – «Θέμα» με δύο βασικούς!

Σε… εγρήγορση είναι ολόκληρος ο Παναθηναϊκός, καθώς προέκυψε θέμα τόσο με τον τερματοφύλακα όσο και με δύο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Έχουμε ήδη γράψει οτι το θέμα Διούδη είναι στο στάδιο των... ανακοινώσεων, αφού ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει και με τον Άρη και με τον παίκτη. 
 
Το ζήτημα είναι οτι o Παναθηναϊκός πάει να κάνει... 4άδα τερματοφυλάκων, καθώς έχει ήδη Βλαχοδήμο, Κότσαρη αλλά και τον Λουκ Στιλ!
 
Όπως όλα δείχνουν, αφού δεν "κάθισε" η πώληση, πάμε για "θρίλερ"! Αυτό γιατί ο Στιλ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, το περιβάλλον του (βλ. σύζυγος) δεν... ψοφάει να φύγουν από Ελλάδα, χώρια οτι οι 350.000 ευρώ του συμβολαίου του, δύσκολα ξαναβρίσκονται. 
 
Αυτό το ζήτημα λοιπόν καθυστερεί για την ώρα το θέμα Διούδη, του οποίου η μεταγραφή, δηλαδή οι αποδοχές του παίκτη, αλλά και το ποσό που θα πάρει ο Άρης, αγγίζουν τις 350.000 ευρώ που κοστίζει ο Στιλ.
 
Τέλος, εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε αναφορικά και με τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Ουσμάν Κουλιμπαλί...
 
Στον Παναθηναϊκό, όσον αφορά στις ανανεώσεις, έχουν ρίξει το βάρος στον Ρόμπιν Λουντ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου, αλλά κατόπιν σκοπεύουν να ασχοληθούν με τους δύο παίκτες-κλειδιά της 11άδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags