Facebook Pixel Οι αντιδράσεις του Σαββίδη στην ομιλία του προς τους παίκτες
| 2017-08-07 23:08:00

Οι αντιδράσεις του Σαββίδη στην ομιλία του προς τους παίκτες

Οι αντιδράσεις του Σαββίδη στην ομιλία του προς τους παίκτες

Ο Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες ζητώντας τους να διεκδικήσουν τρεις στόχους έως το τέλος της σεζόν.

Επί μισή ώρα άφησε ο Ιβάν Σαββίδης τους παίκτες του ΠΑΟΚ να περιμένουν στην αίθουσα τύπου της Τούμπας πριν αρχίσει την ομιλία του.

 

Ο Σαββίδης τους μιλούσε για περισσότερο από μία ώρα και ο τόνος της φωνής του ήταν υψηλός και προτρεπτικός κυρίως για να τους «τσιτώσει» εν όψει των υποχρεώσεων που έχουν και στις τρείς διοργανώσεις.

 

Ο Σαββίδης επέμενε και έλεγε πως όλοι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ζωή τους, να προστατέψουν τον ΠΑΟΚ και να τα δώσουν όλα για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Είναι ενδεικτικό όμως, πως τους άφησε να περιμένουν, καθώς έπρεπε να ολοκληρώσει ένα «κύκλο» επαφών με συνεργάτες του στην Θεσσαλονίκη.

 

Τους αγκάλιασε στο τέλος έναν προς έναν

 

Όλα όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές είναι καταγεγραμμένα αναλυτικά. Αυτό που δεν γράφηκε και πρέπει να αναφερθεί, είναι η αντίδραση του μεγαλομετόχου, όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του στους παίκτες. Μετά το τέλος της ομιλίας και αφού είχε αναφερθεί με έντονο τρόπο στις απαιτήσεις που έχει η ομάδα από τους παίκτες, κατέβηκε από την θέση που κυρίως κάθονται οι προπονητές κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων τύπου και αγκάλιασε έναν προς έναν όλους τους πρωταγωνιστές. Τους παρακίνησε μάλιστα να τα δώσουν όλα για την επίτευξη των στόχων, δείχνοντας πως είναι δίπλα τους και ενεργεί σαν «πατέρας τους».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags