Facebook Pixel Τί να τον κάνει τον Ρονάλντο η Ρεάλ; Τα σαρώνει όλα και χωρίς αυτόν! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-08 23:42:00

Τί να τον κάνει τον Ρονάλντο η Ρεάλ; Τα σαρώνει όλα και χωρίς αυτόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί να τον κάνει τον Ρονάλντο η Ρεάλ; Τα σαρώνει όλα και χωρίς αυτόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πορτογάλος έπαιξε μόνο στο τελευταίο 10λεπτο, αλλά οι Μαδριλένοι δεν τον είχαν ανάγκη. Με γκολ των Κασεμίρο και Ίσκο νίκησαν τη Γιουνάιτεντ 2-1 στα Σκόπια και πηραν το 2ο σερί Σούπερ Καπ Ευρώπης!

Το ματς είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά με τις δυο ομάδες να μπαίνουν με επιθετική νοοτροπία, όπως συνήθως συμβαίνει σε τελικούς Σούπερ Καπ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία άνηκε στη Ρεάλ, με τον Μπέιλ να αστοχεί από κοντά με προβολή μετά από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας μόλις στο 3’, ενώ στο  ο Κασεμίρο έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι από την κεφαλιά του μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Βραζιλιάνος χαφ είχε ακόμα μια ευκαιρία με καλό σουτ που έφυγε άουτ στο 18’, όμως στο 24’ δεν συγχώρησε την άμυνα της Γιουνάιτεντ.

Ο Κασεμίρο έφυγε στην πλάτη της άμυνας από ελεγχόμενη θέση οφσαίντ από εξαιρετική μπαλιά του Καρβαχάλ και σκόραρε με αριστερό πλασέ στην κίνηση ανοίγοντας το σκορ για τη Ρεάλ.

Μετά το γκολ, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να πιέσει, ωστόσο το μόνο που είχε να επιδείξει ήταν μια κεφαλιά του Λουκάκου, ενώ και η Ρεάλ είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία με σουτ του Μπενζεμά.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε και πάλι με τη Ρεάλ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Ζιντάν έκανε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο το 2-0 και συγκεκριμένα στο 52’ όταν ο Ίσκο έπαιξε το «1-2» με τον Μπέιλ και πλάσαρε τον Ντε Χέα διπλασιάζοντας το προβάδισμα της Ρεάλ.

Η Γιουνάιτεντ έχασε μια τρομερή ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Λουκάκου να αστοχεί προ κενής εστίας, ενώ η Ρεάλ «απάντησε» με δοκάρι σε δυνατό σουτ του Μπέιλ εντός περιοχής!

Ο Λουκάκου είχε ακόμα μια «χρυσή» ευκαιρία στο  62’, στην οποία δεν αστόχησε αυτή τη φορά. Ο Μάτιτς έκανε δυνατό σουτ, ο Νάβας απέκρουσε ασταθώς και στην επαναφορά ο Βέλγος μείωσε από κοντά ξαναβάζοντας τη Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι.

Η Γιουνάιτεντ τα έδωσε όλα για την ισοφάριση και θα μπορούσε να την πετύχει εάν δεν υπήρχε ο Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ νίκησε τον Ράσφορντ σε τετ α τετ στο 82’ και τον Φελαϊνί σε κεφαλιά στο 91’. Ο Ντε Χέα έκανε κι αυτός μια μεγάλη απόκρουση σε κοντινό σουτ του Ασένσιο, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει και το τελικό 2-1 να χαρίσει στη Ρεάλ στο δεύτερο συνεχόμενο Σούπερ Καπ Ευρώπης!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags