Facebook Pixel Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Κλοπ για τον Κουτίνιο;
| 2017-08-10 14:59:00

Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Κλοπ για τον Κουτίνιο;

Διαβάσατε δήλωση που έκανε ο Κλοπ για τον Κουτίνιο;

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η μεταγραφή του Φελίπε Κουτίνιο από την Λίβερπουλ στην Μπαρτσελόνα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να θέτει νέα... δεδομένα στην όλη υπόθεση.

Ο Γερμανός τεχνικός των "Κόκκινων" μίλησε στο "Sky Germany" και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάποιο ποσό για τον Κουτίνιο που θα ικανοποιήσει την Λίβερπουλ, την ώρα που η τελευταία απέρριψε την πρόταση των 100 εκατ. ευρώ της Μπαρτσελόνα για τον Βραζιλιάνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Από οικονομικής πλευράς, δεν υπάρχει κάποιο όριο στην τιμή για να τον αφήσουμε να φύγει ή μία τιμή για την οποία είμαστε έτοιμοι να τον δώσουμε. Στόχος μας είναι να έχουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Επομένως θέλουμε να κρατήσουμε τους παίκτες μας και να αποκτήσουμε καινούριους. Αυτό είναι το πλάνο μας.

Σήμερα, κανένας παίκτης στον πλανήτη δεν είναι ανέγγιχτος. Αλλά η μεταγραφή είναι επίσης ένα ζήτημα χρόνου και του αν υπάρχει η ευκαιρία και η ανάγκη για να αντιδράσεις σε μία τέτοια μεταγραφή.

Επίσης πρέπει να ρωτήσετε, εάν έχεις χρόνο να αντιδράσεις. Αλλά επειδή είναι ένα ενδιαφέρον, ενός συλλόγου, δεν έχουμε να το σκεφτούμε. Δεν είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος που πουλάει παίκτες. Αυτό είναι δεδομένο. Επομένως το τι πληρώνουν, στο τέλος δεν μετράει».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags