Facebook Pixel Βαρούχας για διαιτησία και... Survivor: «Έγινε μια επανάσταση, άλλοι πήγαν δίκαια, άλλους τους έφαγε η μάζα - Στην θέση μου ο Σπαλιάρας»!
| 2017-08-10 20:10:00

Βαρούχας για διαιτησία και... Survivor: «Έγινε μια επανάσταση, άλλοι πήγαν δίκαια, άλλους τους έφαγε η μάζα - Στην θέση μου ο Σπαλιάρας»!

Βαρούχας για διαιτησία και... Survivor: «Έγινε μια επανάσταση, άλλοι πήγαν δίκαια, άλλους τους έφαγε η μάζα - Στην θέση μου ο Σπαλιάρας»!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας μίλησε αναφορικά με τους πίνακες διαιτησίες αλλά και τα τεστ στα οποία προέκυψαν πολλές παρεξηγήσεις.

Σε συνέντευξη του στον «Arena Fm», αναφέρθηκε στους εθνικούς γυμναστές αλλά και στον Βίτορ Μέλο Περέιρα, ο οποίος θα είναι πλέον ο υπεύθυνος για τους ορισμούς και για τη δομή της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και γαι το τηλεοπτικό του μέλλον.
 

Όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ArenaFM 89.4:

«Να ξεκινήσουμε από τα τεστ, όπου είχαμε πολλές γκρίνιες από τους διαιτητές. Ο ερχομός του κ.Περέιρα πιστεύω να μην είναι σαν του Ντάλας. Άκουσα ότι θα μένει στην Ελλάδα και θα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από κοντά. Ελπίζω να μην πεταχτούν άλλα χρήματα, ο Ντάλας ήταν στην Σκωτία και επειδή είχε… συννεφιά δεν έβλεπε τα παιχνίδια. 300.000 ευρώ το χρόνο έπαιρνε.

Οι διαιτητές είναι απλήρωτοι από πέρυσι αλλά εφορεία πληρώνουν κανονικά. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, να μην έχεις πάρει λεφτά και να πληρώνεις εφορεία.

Ο εθνικός γυμναστής είναι ο μόνος που μπορεί να δίνει κόκκινες και κίτρινες κάρτες, κατά την διάρκεια των τεστ, τα οποία δεν είναι εύκολα. Ο εθνικός γυμναστής θα πρέπει να απαγορεύεται δια ροπάλου, ενώ αμείβεται από την ΕΠΟ, να έχει γρουπάκια από διαιτητές και να παίρνει… μηνιάτικο. Είναι σαν το σχολείο, δεν γίνεται ο καθηγητής να κάνει ιδιαίτερα στα παιδιά».

Αναφορικά με τις αξιολογήσεις : «Ο πίνακας έχει 24 ονόματα, κόπηκαν 16.  Μεταξύ άλλων εκτός πινάκων έμειναν οι Γιάχος, Δημητρόπουλος, Σπάθας, αλλά και οι Μήτσιος, Λαμπρόπουλος, Παππάς, Βοσκάκης και Δελφάκης! Εκτός έμεινε και ο Κύζας ο οποίος ήταν διεθνής , αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Όλοι ξέρουμε πως γινόσουν διεθνής στην Ελλάδα. Έγινε μια επανάσταση, άλλοι …πήγαν δίκαια, άλλους τους έφαγε η μάζα».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Τζήλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Όταν ο τότε πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, ήταν αντίθετος με τον Γκιρτσίκη, τον Τζήλο δεν τον ανέβασαν ποτέ, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας πήγε με τον Γκιρτζίκη, ο Τζήλος ανέβηκε κανονικά. Πέρυσι που πήγε με τον Γραμμένο ο πρόεδρος, τον κατέβασαν στην Φούτμπολ Λιγκ».

Αναφορικά με τους βοηθούς: «Βγήκαν 20 και μπήκαν 14 νέοι. Μακάρι να δείξουν καλή διαγωγή και να συνεχίσουν να παίζουν»

Για τους παρατηρητές: «Ο πίνακας έχει 30 ονόματα. Έχουμε 10 παρατηρητές οι οποίοι δεν ήταν διαιτητές αλλά ήταν βοηθοί».

Στο τέλος ανέφερε: «Οι σημερινές αξιολογήσεις είναι ένα μήνυμα προς όλους τους διαιτητές-παρατηρητές και βοηθούς ότι κάποτε όλοι πληρώνουν. Μην πιστεύουν πουθενά, είδαμε συμμαχίες να διαλύονται και εκτεθειμένοι μένουν αυτά. Μην παρασύρονται από ορισμένους που γράφουν πολλά και διάφορα και νομίζουν ότι θα τους σώσουνε. Όπως είδατε δεν σώζεται κανείς. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί δείχνεις ποιος είσαι. Το λάθος το καταλαβαίνουν όλοι και κάποτε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου , το οποίο είναι ακριβό».

«Στη θέση μου, ο… Σπαλιάρας;»

Χαμός έγινε με τη δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου διαιτητών Αθήνας, Παναγιώτη Βαρούχα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ARENA FM 89,4, όταν ρωτήθηκε για την αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ και εάν θα συμμετάσχει και του χρόνου.

Η απάντηση του τηλε-κριτικού της διαιτησίας:

«Δεν ξέρω ακόμη εάν θα είμαι στο KICK OFF, κανένας δεν ξέρει, αλλά με τέτοια επιτυχία που είχε πέρυσι το Survivor, λέτε να βάλουν στη θέση μου τον… Σπαλιάρα;»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags