Facebook Pixel Αυτός έφερε τον Λουτσέσκου στην Τούμπα – Γιατί «έφαγαν» τον Στανόγεβιτς, πώς έψησαν τον Σαββίδη!
| 2017-08-11 16:54:00

Αυτός έφερε τον Λουτσέσκου στην Τούμπα – Γιατί «έφαγαν» τον Στανόγεβιτς, πώς έψησαν τον Σαββίδη!

Αυτός έφερε τον Λουτσέσκου στην Τούμπα – Γιατί «έφαγαν» τον Στανόγεβιτς, πώς έψησαν τον Σαββίδη!

Τι συνέβη τις τελευταίες ημέρες με τον Σέρβο κόουτς, τι έκανε και… ξεχείλισε το ποτήρι και ποιος είναι αυτός που έφερε τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Έπεισε και τον Σαββίδη!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ στον πάγκο θα κάθεται πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν ο… εκλεκτός του Λούμπος Μίχελ!

Ο Σλοβάκος τον ήθελε και το καλοκαίρι, προσπάθησε να τον φέρει στον Δικέφαλο, όμως τότε δεν πέρασε η πρότασή του και ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να δώσει τα ηνία στον Σέρβο. Με την ομάδα όμως να μην… τραβάει, τους παίκτες να «γκρινιάζουν» και τον Στανόγεβιτς να κάνει «περίεργες» δηλώσεις, φτάσαμε πολύ γρήγορα στο διαζύγιο.

Ο Στανόγεβιτς παρότι είχε την στήριξη του Σαββίδη, δεν κατάφερε να πείσει σχεδόν κανέναν άλλον εντός του ΠΑΟΚ, ενώ οι τελευταίες του δηλώσεις… χτύπησαν πολύ άσχημα. Όχι μόνο ζήτησε μεταγραφές, αλλά με την ατάκα του μετά την φιλική ήττα από τη Λαμία «Με Ελ Καντουρί – Βιεϊρίνια και άλλους δύο, θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα», πολλοί στην διοίκηση θεώρησαν ότι υποτίμησε το ρόστερ!

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να τον… τελειώσουν και να προχωρήσουν την πρόταση του Μίχελ, ο οποίος κατάφερε να πείσει και τον Σαββίδη αυτή την φορά, ότι αξίζει να εμπιστευτεί τον Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος ξέρει καλά την ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζει την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, ενώ το κυριότερο, στις πρώτες του συζητήσεις εξέφρασε την άποψη, ότι με αυτό το ρόστερ, μπορεί να πετύχει τους στόχους του.

Γι’ αυτό άλλωστε και δεν χρειάστηκε αρκετή ώρα για να συμφωνήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όταν του έκαναν την πρόταση να κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags