Facebook Pixel Μπάχαλο με Μασούντ και Χατζισαφί! Τι συμβαίνει με την τιμωρία από το Ιράν;
| 2017-08-13 18:52:00

Μπάχαλο με Μασούντ και Χατζισαφί! Τι συμβαίνει με την τιμωρία από το Ιράν;

Μπάχαλο με Μασούντ και Χατζισαφί! Τι συμβαίνει με την τιμωρία από το Ιράν;

Νέα δεδομένα στην υπόθεση των δύο άσων του Πανιωνίου που αφορά στην συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μασούντ και Χατζισαφί πήραν κανονικά μέρος στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, γνωρίζοντας ότι ενδέχεται να είχαν συνέπειες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν αποφάσισε να τους τιμωρήσει με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα της χώρας τους, όμως η τελευταία εξέλιξη ανατρέπει κάπως τα δεδομένα.

Η FIFA θορυβήθηκε από την υπόθεση και ρώτησε την ομοσπονδία του Ιράν το τι ακριβώς συμβαίνει, με την τελευταία να απαντά ότι δεν έχει πάρει καμία απόφαση αποκλεισμού για τους δύο παίκτες και πως όσα γράφτηκαν ήταν απλά... δημοσιεύματα.

Θέση για το θέμα πήρε και ο Υπουργός Αθλητισμού, Μασούντ Σολτανιφάρ ο οποίος καταδίκασε την απόφαση των Μασούντ και Χατζισαφί αλλά ξεκαθάρισε πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας παρακολουθεί κι εξετάζει την υπόθεση.

Η απόφαση θα ληφθεί από την στιγμή που θα απολογηθούν οι δύο παίκτες του Πανιωνίου και θα έχουν όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, σύμφωνα πάντα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ιράν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags