Facebook Pixel Επιμένει ο Ουάρντα για το ροζ σκάνδαλο στη Φεϊρένσε!
| 2017-08-14 14:48:00

Επιμένει ο Ουάρντα για το ροζ σκάνδαλο στη Φεϊρένσε!

Επιμένει ο Ουάρντα για το ροζ σκάνδαλο στη Φεϊρένσε!

Πρωταγωνιστής σε μια ιστορία που δεν είναι καθόλου τιμητική είναι ο Αιγύπτιος παίκτης του ΠΑΟΚ...

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του σε αιγυπτιακά Μέσα, κάποιοι προσπαθούν να τον μπλέξουν για να χαλάσουν την καριέρα του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουάρντα:

Τι έχεις να πεις για τις κατηγορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Πορτογαλία; "Ορκίζομαι πως δεν συνέβη..."

Σε κατηγορούν για παρενόχληση δύο γυναικών συμπαικτών σου… "Όλα είναι ψέματα, δεν συνέβη τίποτα, και είμαι έκπληκτος όπως και για τις υπόλοιπες ειδήσεις που διαβάζω για μένα και δεν ξέρω για πoιο λόγο προσπαθούν να καταστρέψουν και να δυσφημίσουν την καριέρα μου..."

Σε ποιους αναφέρεσαι; "Μπορώ να αναφερθώ σε μια εκστρατεία λασπολογίας προκειμένου να σταματήσουν την καριέρα μου, είμαι έκπληκτος από τη διάδοση ψευδών ειδήσεων με στόχο τη διαστρέβλωση της εικόνας μου..."

Ωστόσο υπάρχουν πορτογαλικές εφημερίδες που μιλούν για παρενόχληση… "Το ότι ακόμα δεν αγωνίζομαι στην Φεϊρένσε δεν έχει να κάνει με αυτό που δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες, δεν ξέρω από που βγήκε, αλλά είχα προβλήματα κατά τη διάρκεια μιας ιατρικής εξέτασης στην Πορτογαλία.

Ποια είναι η αντίδραση της Φεϊρένσε; "Δεν έχουν μιλήσει μαζί μου για κάτι … Είμαι παίκτης της πορτογαλικής ομάδας και περιμένω από τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ να στείλουν την διεθνή κάρτα ποδοσφαιριστή για να μπορώ να προπονούμαι και να συμμετάσχω σε αγώνες με την Φεϊρένσε (σ.σ. φυσικά ο ΠΑΟΚ το διέψευσε άμεσα).

Γιατί θεωρείς πως δεν έχει συμβεί αυτό; "Υπάρχουν διαφορές σε οικονομικά θέματα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Φεϊρένσε πριν από αρκετές μέρες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να μην έχουν στείλει την διεθνή κάρτα..."

Από τον ΠΑΟΚ σου τηλεφώνησαν; "Είμαι στην αναμονή για την αποστολή της διεθνούς κάρτας με φόντο την συμφωνία τους για τα οικονομικά θέματα… Ήμουν έκπληκτος που ήρθα στην Πορτογαλία γιατί ο ΠΑΟΚ ήθελε να παρεμείνω στην ομάδα το τελευταίο διάστημα... Αλλά δεν ξέρω ακόμα την τελική θέση τους..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags