Facebook Pixel Έκπληξη Ουζουνίδη με τον αντι-Κουλιμπαλί και αποκάλυψη για Τσάβες!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-16 15:39:00

Έκπληξη Ουζουνίδη με τον αντι-Κουλιμπαλί και αποκάλυψη για Τσάβες!

Έκπληξη Ουζουνίδη με τον αντι-Κουλιμπαλί και αποκάλυψη για Τσάβες!

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τα πλάνα του ενόψει Μπιλμπάο...

Ένας εκ των Κολοβέτσιου ή Ρέις, θα αναπληρώσει το κενό του Κουλιμπαλί, στο αυριανό ματς με την Μπιλμπάο, μιας και ο Γιόχανσον είναι ανέτοιμος, όπως αποκάλυψε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Οι δύο παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος ποδοσφαιριστής για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε ότι μπορεί ο Τσάβες να προλάβει να δηλωθεί για τη ρεβάνς με τους Ισπανούς. 

«Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Από εκεί και πέρα αν προλάβουμε να δηλώσουμε τον Τσάβες θα είναι καλό για τη ρεβάνς. Ο Γιόχανσον δουλεύει καλά αλλά για αύριο δεν θα είναι έτοιμος. Ίσως για τη ρεβάνς να τον πάρω μαζί», ήταν το αρχικό του σχόλιο και συνέχισε...

Για την αντικατάσταση του Κουλιμπαλί: «Έχουμε παίκτες, είμαι ανάμεσα στους Κολοβέτσιο και Νούνο Ρέις. Δεν είναι όμως θέμα παικτών. Έχω πει ότι η Μπιλμπάο είναι το φαβορί να πάρει την πρόκριση όμως στο αυριανό ματς παίζουμε στο σπίτι μας και είμαστε εμείς το φαβορί».

Για το αν η κακή παράδοση τον προβληματίζει: «Όχι δεν το σκέφτομαι αυτό και από την Γκαμπάλα είχαμε αποκλειστεί στο παρελθόν. Η Μπιλμπάο είναι μία ισπανική ομάδα όμως έχει τις αδυναμίες της. Είναι μία ομάδα διαφορετική στην έδρα της και εκτός. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της».

«Όλοι περιμένουμε αυτό το παιχνίδι, είναι μία πολύ ωραία κλήρωση. Είναι από τα παιχνίδια που όλοι θέλουν να παίξουν. Αύριο κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι, άλλοι θα είναι δυσαρεστημένοι. Στα μάτια των παικτών φαίνεται πόσο πολύ περιμένουν αυτό το ματς. Δείτε δίπλα μου τον Γκιγέρμο και θα καταλάβετε».

«Δεν σκέφτομαι το σενάριο να αποκλειστούμε. Η Μπιλμπάο είναι φαβορί όμως και τα αουτσάιντερ έχουν πιθανότητες. Αυτές θα διεκδικήσουμε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Μπιλμπάο: «Είναι ομάδα που πιέζει, είναι καλή στα στημένα. Αν τους ξεφύγεις από την πρώτη πίεση μπορείς να τους βρεις ανοιχτούς πίσω. Το θέμα είναι εμείς να χτυπήσουμε τις αδυναμίες».

Για το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμες: «Σίγουρα πάντα αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν ευνοεί το φαβορί».

«Η Μπιλμπάο είναι μία ομάδα που πρέπει να την πιέσεις. Η Ντιναμό Βουκουρεστίου τους σεβάστηκε περισσότερο από ό,τι έπρεπε. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν είναι καλύτεροι θα τους δώσουμε το χέρι και θα πούμε μπράβο».

Για το τι θα αντιμετωπίσει αύριο η Μπιλμπάο: «Εμείς δεν είμαστε μία ισπανική ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της Μπιλμπάο. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και ο καλύτερος ας κερδίσει». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags