Facebook Pixel Τι είπε ο Πρίγιοβιτς για την πρόσληψη Λουτσέσκου και την Έστερσουντ
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-16 19:02:00

Τι είπε ο Πρίγιοβιτς για την πρόσληψη Λουτσέσκου και την Έστερσουντ

Τι είπε ο Πρίγιοβιτς για την πρόσληψη Λουτσέσκου και την Έστερσουντ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα play off του Europa League, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα εποχή... Ραζβάν Λουτσέσκου στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι άλλαξε με τον Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα έχει αλλάξει το στυλ των προπονήσεων, υπάρχει περισσότερη δυναμική, δεν χάνουμε χρόνο και ετοιμάζουμε το πλάνο για τον επόμενο αντίπαλο".

Για το πως αντιμετώπιζει ο ΠΑΟΚ το αυριανό παιχνίδι και τι γνωρίζει για την Εστερσουντ: "Είναι μία νέα ομάδα. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί. Οργανωμένοι στην άμυνα και στο παιχνίδι μας. Η Εστερσουντ έβγαλε εκτός την Γαλατασαράι. Δε θέλουμε να τους δώσουμε καμία πιθανότητα. Εχουμε ποιότητα και θα φανεί και στο γήπεδο".

Για το που θα κριθεί η πρόκριση: "Η δουλειά μας είναι να είμαστε έτοιμοι αύριο. Ευχή μου είναι αύριο να τελειώσουμε την πρόκριση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας".

Για το Σουηδικό πρωτάθλημα και τα πολλά παιχνίδια που έχει η Εστερουντ, όσο και για το τι εννούσε όταν μίλησε για χαμένο χρόνο με τον πρηγούμενο προπονητή: "Θα ξεκινήσω από το δεύτερο κομμάτι της ερώτησης. Εννούσα να δείξουμε πως είμαστε κυρίαρχοι και να μη χάσουμε τον χρόνο για την πρόκριση. Οσο για την ετοιμότητά τους, είναι σε καλύτερο ρυθμό, έχει παίξει 20 παιχνίδια. Εμείς νιώθουμε καλά και θα προχωρήσουμε".

Για το τι πιστεύει για το Σκανδιναβικό ποδόσφαιρο: "Υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις, ωραία γήπεδο. Είναι γρήγορο πρωτάθλημα, με καλή οργάνωση, με γρήγορο στυλ παιχνιδιού. Γενικώς είναι πολύ σεβαστό το ποδόσφαιρο σε εκείνες τις χώρες".

Για το τι ξέρει για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ: "Είδα τα παιχνίδια με τη Γαλατασαράι, είναι πολύ καλή ομάδα, με φυσική κατάσταση, οργανωμένη. Για το παρελθόν δε ξέρω πολλά πράγματα γιατί όταν έπαιζα στη Σουηδία ήταν η ομάδα στη Β' κατηγορία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags