Facebook Pixel «Mπάχαλο» με Μπάγεβιτς – Διαψεύδει τις δηλώσεις για Ολυμπιακό, να φύγει ζητούν οι φίλαθλοι!
| 2017-08-16 20:14:00

«Mπάχαλο» με Μπάγεβιτς – Διαψεύδει τις δηλώσεις για Ολυμπιακό, να φύγει ζητούν οι φίλαθλοι!

«Mπάχαλο» με Μπάγεβιτς – Διαψεύδει τις δηλώσεις για Ολυμπιακό, να φύγει ζητούν οι φίλαθλοι!

Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον κόσμο της ΑΕΚ δημοσίευμα στην Κροατία, όπου ισχυρίζεται ότι φιλοξενεί αποθεωτικές δηλώσεις του Μπάγεβιτς για τον Ολυμπιακό.
 

Δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενόψει του Ολυμπιακός – Ριέκα δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη στον κροατικό Τύπο, κατά τις οποίος ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται να χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως «γίγαντα του ελληνικού ποδοσφαίρου» και το Καραϊσκάκη ως «κόλαση».

Λίγες ώρες μετά όμως ο πρώην προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας διέψευσε κατηγορηματικά με δήλωσή του όσα γράφτηκαν στην Κροατία. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ουδέποτε έχω χρησιμοποιήσει όταν ρωτήθηκα για τον Ολυμπιακό αυτές τις εκφράσεις που μου αποδόθηκαν. Άλλωστε τέτοιες δηλώσεις δεν είναι του χαρακτήρα μου και δεν τις έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου».

  
Πάντως, η είδηση έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις στον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς σε Social Media και κιτρινόμαυρα σάιτ, υπάρχουν δεκάδες σχόλια οπαδών της Ένωσης που ζητάνε την άμεση αποχώρησή του από τον σύλλογο. Άλλωστε, η κόντρα του Μπάγεβιτς με την εξέδρα, γυρίζει πολλά χρόνια πίσω...  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags