Facebook Pixel Αυτή ήταν η κίνηση-ματ του Χάσι – Έτσι το γύρισε ο Κοσοβάρος και στέλνει τον Ολυμπιακό στα αστέρια
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-16 23:59:00

Αυτή ήταν η κίνηση-ματ του Χάσι – Έτσι το γύρισε ο Κοσοβάρος και στέλνει τον Ολυμπιακό στα αστέρια

του Βαγγέλη Καράμαλη
Αυτή ήταν η κίνηση-ματ του Χάσι – Έτσι το γύρισε ο Κοσοβάρος και στέλνει τον Ολυμπιακό στα αστέρια

Πώς ο κόουτς κατόρθωσε να αλλάξει όλο το παιχνίδι και να ανατρέψει το αποτέλεσμα...
 

Αν και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και, φυσικά, το προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Ριέκα, την οποία παρότι… πάτησε στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκε τελικά να κυνηγάει το σκορ.

Ο Μπέσνκι Χάσι είχε διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, οι Πειραιώτες παρότι κατέβηκαν με πολλές αλλαγές στην 11άδα, έπαιξαν εξαιρετικά στο πρώτο 45λεπτο, ωστόσο ήταν άτυχοι και κόντρα στη ροή του ματς βρέθηκαν να χάνουν με 1-0.

Το γκολ αυτό προφανώς "χάλασε" τόσο την ψυχολογία όσο και το μυαλό των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν θύμιζαν σε τίποτα την ομάδα του πρώτου μέρους. Ωστόσο, ο Χάσι απέδειξε ξανά, όπως είχε κάνει και στο Βελιγράδι στο πρώτο ματς με την Παρτιζάν, ότι έχει καλή αντίληψη της εξέλιξης του ματς και ότι ξέρει πότε και πώς να παρεμβαίνει για να… φέρνει τα παιχνίδια εκεί που θέλει.

Στο 65΄, λοιπόν, ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε την κίνηση ματ, καθώς έριξε στο ματς τον Φορτούνη αντί του Σεμπά αιφνιδιάζοντας απόλυτα τη Ριέκα. Ο Έλληνας άσος μπήκε φρέσκος και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έβγαλε ασίστ… πάρε-βάλε για τον Οφόε που "έγραψε" το 1-1.

Ο Φορτούνης μπήκε πεισμωμένος και σαφώς με περισσότερες δυνάμεις από τους αντιπάλους του και παρότι πήρε κάποιες… τραβηγμένες προσπάθειες, κατάφερε να βοηθήσει και στην ανατροπή, αφού το γκολ για το 2-1 ξεκίνησε από δικό του πολύ δυνατό χτύπημα φάουλ. 

Έτσι, λοιπόν, ο Ολυμπιακός πήρε τη μεγάλη νίκη, έκανε τεράστιο βήμα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Χάσι πρόσθεσε ένα ακόμα εξαιρετικό κοουτσάρισμα στο "ερυθρόλευκο" βιογραφικό του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags