Facebook Pixel Κάνει τον... ανήξερο ο Κλοπ για Κοουτίνιο!
| 2017-08-17 17:06:00

Κάνει τον... ανήξερο ο Κλοπ για Κοουτίνιο!

Κάνει τον... ανήξερο ο Κλοπ για Κοουτίνιο!

Την ώρα που οι φημές για συμφωνία του Βραζιλιάνου με τη Μπαρτσελόνα "φουντώνουν" ο Γερμανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις.

Τη… σίγουρη λύση του να μην πει τίποτα επέλεξε ο Γιούργκεν Κλοπ αναφορικά με το θέμα του Φιλίπε Κοουτίνιο και τη δήλωση του αθλητικού διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Χοσέ Σεγούρα, ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους Καταλανούς.

Ο Κλοπ επανέλαβε ότι η απουσία του Κοουτίνιο από τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ οφείλεται σε τραυματισμό και δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό για τη φημολογούμενη πώλησή του τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει κάτι νεότερο.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Γιούργκεν Κλοπ:

«Δεν έχω να πω τίποτα από τη μεριά μου. Έχουμε πει ό,τι είχαμε να πούμε. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένα νέο. Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος λέει τόσα πράγματα. Προσωπικά (σ.σ. τον Σεγούρα) δεν τον γνωρίζω, ούτε έχουμε μιλήσει. Δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω. Κανείς από την ομάδα δεν με ενημέρωσε ότι άλλαξε κάτι στο θέμα.

Δεν είμαστε χαζοί, ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως ειλικρινά δεν έχω κάτι νεότερο να σας πω. Όσον αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, δεν έχω κάτι να πω για τη συμπεριφορά του. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και το ιατρικό τιμ το γνωρίζει. Ακόμα δεν έχει προπονηθεί, είναι τραυματίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags