Facebook Pixel Βίβα Απολλωνάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-17 22:22:00

Βίβα Απολλωνάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίβα Απολλωνάρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλων Λεμεσού δεν πτοήθηκε από τις δύο φορές που η Μίντιλαντ ισοφάρισε στο παιχνίδι και με... buzzer beater του Πίττα στο 91` έφυγε νικητής με 3-2 και έκανε ένα μικρό βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι κυανόλευκοι άρχισαν καλύτερα το παιχνίδι και μόλις στο 15ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τρομερή ενέργεια και σουτ του Χάμπου. Το γκολ, όμως, δεν τους βοήθησε, αντιθέτως η απόδοση τους έπεσε και οι Δανοί βρήκαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Σέρλοθ στο 38′. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, ούτε πολλές φάσεις.

Ακόμη και έτσι, όμως, ο Απόλλων πήρε ξανά το προβάδισμα με υποδειγματικό τελείωμα του Ζάντερ στο 70ο λεπτό, ο οποίος από πλάγια θέση τίναξε τα δίκτυα του Χάνσεν. Το προβάδισμα δεν παρέμεινε για πολύ στην κυπριακή ομάδα, αφού στο 74′ πάλι ο Σέρλοθ ισοφάρισε, αφού έφυγε τετ α τετ με τον Βάλε και πλάσαρε ψύχραιμα.

Τελικά, ο επιμένων νίκησε! Ο Γιάκολις στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σέρβιρε στον Πίττα, που βρισκόταν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και με ωραίο τελείωμα χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, η οποία χρειάζεται απλά να διαχειριστει το προβάδισμα που πήρε απόψε στην ΑΕΚ Αρένα.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Σακέτι, Κυριάκου, Ντα Σίλβα (66′ Ζελάγια), Σαρδινέρο (57′ Γιάκολις), Σκέμπρι (81′ Πίττας), Μάγκλιτσα.

Μίντιλαντ (Γες Θόρουπ): Γ. Χάνσεν, Κ. Χάνσεν, Σπαρβ, Κορτσμάρ, Ντελ Χάντε, Πόουλσεν, Ντράχμαν (81′ Βίκχαϊμ), Μπόρινγκ (65′ Νόβακ), Σέρλοθ, Χασάν (69′ Ρομέρ), Νίσεν.

Σκόρερ: Κυριάκου 15′, Ζάντερ 70′, Πίττας 90’+1 / Σέρλοθ 38′, 74′

Κίτρινες: Μάγκλιτσα, Ντα Σίλβα / Χασάν, Ντελ Χάντε, Ντράχμαν

Αποβολές: –

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags