Facebook Pixel “Δικέφαλος” πονοκέφαλος...
| 2011-07-22 22:10:00

“Δικέφαλος” πονοκέφαλος...

“Δικέφαλος” πονοκέφαλος...

Προβλημάτισε για ακόμα μία φορά ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του φιλικό πριν την Βαλερένγκα, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Πιερικό. Κακός στην επίθεση και χωρίς ρυθμό, σκόραρε στο 75' με τον Παπάζογλου και ισοφαρίστηκε στο 77'. Καλός ο Λαζάρ, θέλει παιχνίδια ο Γεωργιάδης. “Διπλό” στη Νορβηγία ζήτησαν οι περίπου 9.000 οπαδοί που βρέθηκαν στην Τούμπα.

Ηπρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ δεν στέφθηκε με επιτυχία. Ο Δικέφαλος του Βορρά στο τελευταίο φιλικό με τον Πιερικό και πριν την Βαλερέγκα ήρθε 1-1 και προβλημάτισε τόσο τον προπονητή όσο και τον κόσμο της ομάδας. Το συγκρότημα του Μπόλονι έδειξε ανέτοιμοι και σε καμία περίπτωση αν η ομάδα εμφανιστει με την ίδια εικόνα στο Όσλο μπορει να ελπίζει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Με 4-3-3 ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στην κορυφή ο Αθανασιάδης αριστερα ο Ρομπερ και δεξιά ο Γεωργιάδης. Σε ρόλο αντί-Ίβιτς ο Τσουκαλας με τους Γκαρσία και Αρίας τα δύο αμυντικά χαφ. Στην άμυνα δεξιά Σναουτσνερ, αριστερέ Λίνο και κεντρικό δίδυμο Τσιρίλο και Μαλεζάς.

Με 4-2-3-1 ξεκίνησε ο Πιερικός με τον Συμεωνίδη κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Γιαζιτζόγλου και δεξιά ο Χατζηζήσης. Στο κέντρο της άμυνας οι Πέτρου και Δήμου. Αμυντικά χαφ οι Περουτζίνη και Κοντέων. Στα άκρα  οι Καλαγκάνης και Πέντα σε ελεύθερο ρόλο ο Γκουγκουλιας και στην επίθεση ο Κουτσοσπύρος

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ έδειχνε να ψάχνεται στο κέντρο καθώς η τριάδα Αρίας, Γκαρσία και Τουκαλάς δεν μπορούσαν να μεταφέρουν με ευκολία το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην επίθεση. Ο Πιερικός εμφανίστηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, άλλωστε ο Σούλης Παπαδόπουλος φημίζεται για το κατενάτσιο που εφαρμόζει στις ομάδες που εργάσθηκε.

Ο παίκτης που έλειψε περισσότερο ήταν ο Βιερίνια και οι επελάσεις του. Αυτός που κλήθηκε να καλύψει το κενό του ήταν ο Γεωργιάδης. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός μπήκε ζεστός στο παιχνίδι όμως μετά η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός πρόσφατα εντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας και σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουν στον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη καλή στιγμή το αγώνα χάθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 23ο λεπτό.  Σε αντεπίθεση του Πιερικού Κρέσιτς και Τσιρίλο δεν συνεννοούνται σωστά, συγκρούονται, αποδέκτης της μπάλας γίνεται ο Καλαγκάνης, ο οποίος πλασάρει σε κενή εστία, αλλά διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή ο Μαλεζάς

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 28'. Ο Ρομπέρ εκτελεί κόρνερ, ο Τσουκαλάς πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ. Ενώ 32' είχαμε άλλη μια καλή στιγμή για τον Δικέφαλο. Εκτέλεση φάουλ του Λίνο, πετάγεται ο Μαλεζάς στην πορεία της μπάλας, κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη είχαμε πέντε αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργίου πήρε τη θέση του Ρομπέρ, ο Μωυσιάδης του Γεωργιάδη, ο Παπάζογλου του Τσουκαλά, ο Λαζάρ στη θέση του Γκαρσία και ο Χαλκιάς πήρε τη θέση του Κρέσιτς. Ο Λάζλο Μπόλονι θέλει να δει σε ποιο βαθμό ετοιμότητα βρίσκονται όλοι οι παίκτες του. Μπορεί να είναι το τελευταίο φιλικό πριν την Βαλερεγκά όμως ο Ρουμάνος δεν έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες για το πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε και αυτός σε αρκετές αλλαγές χωρίς όμως να διαφοροποιήσει το σύστημα στην ομάδα. Με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς και με το σύστημα των αντεπιθέσεων οι παίκτες της Κατερίνης έβγαιναν μπροστά στην επίθεση.

Το ευχάριστο στο δεύτερο ημίχρονο είναι ότι  είδαμε γκολ και μάλιστα δύο. Ένα από κάθε ομάδα. Στο 75’ Ο Αρίας έπιασε το σουτ ο Τσιτότας έδιωξε η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από τα καρέ του με τον Παπάζογλου με διπλή προσπάθεια να την στέλνει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση με τον Κωνσταντινίδη. Ο παίκτης του Πιερικού με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφήνοντας εμβρόντητο τν Χαλκιά.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (46' Χαλκιάς), Λίνο, Σνάουτσνερ (67' Αποστολόπουλος), Μαλεζάς (67' Σαβίνι), Τσιρίλο, Αρίας, Γκαρσία (46' Λαζάρ), Τσουκαλάς (46' Παπάζογλου), Γεωργιάδης (46' Μωϋσιάδης), Ρομπέρ (46' Γεωργίου), Αθανασιάδης

Στον πάγκο είναι οι: Χαλκιάς, Γλύκος, Αποστολόπουλος, Ιντζίδης, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Κουρδάκης, Λαζάρ, Σαβίνι, Γεωργίου, Μωυσιάδης

Πιερικός: Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Περουτζίνη, Πέντα, Γκουγκουλιάς, Κοντέων, Πέτρου, Καλαγκάνης, Κουτσοσπύρος (67' Σεχολάρι).

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τσιντόνας , Κωνσταντινίδης Λαζαρίδης Τόσκας, Σεχολάρι, Κραγιόπουλος.

Πηγή: gazzeta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags