Facebook Pixel "Γείωσε" τον Λουτσέσκου ο Μάτος!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-18 00:38:00

"Γείωσε" τον Λουτσέσκου ο Μάτος!

"Γείωσε" τον Λουτσέσκου ο Μάτος!

Τι είπε για τη συμβολή του νέου προπονητή της ομάδας και το τι άλλαξε ο σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ στο ματς με την Έστερσουντ;

O Βραζιλιάνος με εκπληκτική κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 και στις δηλώσεις του, στάθηκε στην αλλαγή στον πάγκο, έκανε λόγο για «χαζό» γκολ και μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Για το παιχνίδι είπε:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν απειληθήκαμε είχαμε την κατοχή, αλλά; Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ. Κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας και αυτό είναι το σημαντικό».

Για την ανατροπή που έκανε η ομάδα:
«Θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Καταλάβαμε ότι το 2-1 είναι ένα πονηρό αποτέλεσμα και για αυτό προσπαθήσαμε και πετύχαμε το τρίτο γκολ».

Για την έλευση του Λουτσέσκου:
«Είναι δύσκολη για κάθε ομάδα μια τέτοια αλλαγή. Δεν είναι έτοιμη από άποψης φυσικής κατάστασης και είναι λογικό αυτό τον καιρό. Με το νέο προπονητή, δουλέψαμε κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο, αλλά ήταν θέμα ψυχολογίας».

Για τους στόχους της ομάδας αυτή τη σεζόν:
«Βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα, να επαναλάβουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου, να φτάσουμε στους 32 και γιατί όχι στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει εμπειρία, έχει δέσει από πέρσι και γιατί να μην πετύχουμε κάτι τέτοιο;» 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags