Facebook Pixel Καστάν και Τσίκο για ΠΑΟΚ!
| 2017-08-20 16:21:00

Καστάν και Τσίκο για ΠΑΟΚ!

Καστάν και Τσίκο για ΠΑΟΚ!

Διαβάστε για τις δύο περιπτώσεις στόπερ που εξετάζει ο Δικέφαλος, με μεγάλη θητεία σε Ισπανία και Ιταλία!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, ο 30χρονος Ισπανός Τσίκο (Χοσέ Μανουέλ Φλόρες Μορένο είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του) και ο επίσης 30χρονος Βραζιλιάνος στόπερ Λεάντρο Καστάν αποτελούν δύο βασικές επιλογές. Ο Τσίκο, είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος, αγωνίστηκε πριν από λίγους μήνες στο Κατάρ με τη φανέλα της Λεκβίγια, ενώ θήτευσε στο παρελθόν στη Σουόνσι, την Τζένοα, τη Μαγιόρκα, στην Αλμερία και την 2η ομάδα της Μπαρτσελόνα (την σεζόν 2007-2008).

Ο Λεάντρο Καστάν δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το 2019, όμως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε στην Τορίνο και τη Σαμπντόρια ως δανεικός. Με την Τορίνο μάλιστα αγωνίστηκε σε 14 επίσημα παιχνίδια. Η Ρόμα τον παραχωρεί ως δανεικό και αυτό είναι ένα σημείο «κλειδί» για τις επαφές που γίνονται.

Ο Καστάν ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πριν από δύο χρόνια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίος όμως ξεπέρασε με επιτυχία. Πριν από 24 μήνες λοιπόν, μετά από ιατρικές εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Καστάν, διαγνώστηκε με μία πάθηση στον εγκέφαλο. Υποβλήθηκε σε επιτυχημένη (όπως αποδείχθηκε επέμβαση), ξεπέρασε το πρόβλημα και επέστρεψε κανονικά στους αγωνιστικούς χώρους. Άλλωστε, παραχωρήθηκε από τη Ρόμα στη Σαμπντόρια και την Τορίνο ως δανεικός και στις δύο ομάδες έδειξε θετικά στοιχεία από την αξία του. Ο Καστάν δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Οσο για τον 30χρονο Ισπανό αμυντικό Τσίκο (ύψους 1,86) οι επιτυχίες του τόσο στο Ισπανικό όσο και στο Αγγλικό Πρωτάθλημα, δείχνουν και τα ποιοτικά στοιχεία, τα οποία τον κάνουν να ξεχωρίζει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags