Facebook Pixel "Killer" χωρίς ανάσες ο Τσάβες - Τι έκανε και "τρέλανε" τον Ουζουνίδη
| 2017-08-20 23:45:00

"Killer" χωρίς ανάσες ο Τσάβες - Τι έκανε και "τρέλανε" τον Ουζουνίδη

"Killer" χωρίς ανάσες ο Τσάβες - Τι έκανε και "τρέλανε" τον Ουζουνίδη

Πώς τα πήγε ο Αργεντινός στο ντεμπούτο του και ποιο είναι το κοινό στοιχείο με τον Μάρκους Μπεργκ. 

Ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε και στο ματς με την Μπιλμπάο, παρουσίασε σημάδια ολιγωρίας στην άμυνά του, μετά το γκολ που πέτυχε, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει ξανά να κερδίσει το προβάδισμα και να γκελάρει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Πλατανιά.

Παράλληλα, οι Πράσινοι έχασαν εκτός από τους δύο βαθμούς και έναν πολύ σημαντικό παίκτη της οπισθοφυλακής, τον Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στο χέρι.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ένα λόγο να νιώθει μια ικανοποίηση για το συγκεκριμένο ματς, μιας και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αργεντινός Τσάβες, έκανε ονειρικό ντεμπούτο με γκολ.

Ο αντικαταστάτης του Μάρκους Μπεργκ ξεκίνησε εξαιρετικά την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα, μιας και εννέα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να βρει δίχτυα και μάλιστα με τρομερό πλασέ στην κίνηση.

Όπως είχε κάνει και ο Σουηδός προκάτοχός του στη γραμμή κρούσης, έτσι και ο Αργεντινός σκόραρε στο ντεμπούτο του, κάτι που δείχνει ότι... έχει το γκολ, καθώς χρειάστηκε μόλις μία κίνηση και μία επαφή για να πετύχει το παρθενικό του γκολ στο Super League.

Ένα τέρμα που πανηγύρισε πολύ έξαλλα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ξέρει πόσο σημαντικό ήταν για τον Τσάβες να ξεκινήσει με γκολ την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, ο Αργεντινός δεν έδειξε 100% έτοιμος, φάνηκε ότι του λείπουν οι ανάσες και τα τρεξίματα, κάτι που σημαίνει ότι αργούμε ακόμα για να τον δούμε σε φουλ φόρμα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags