Facebook Pixel Ξεκάθαρος ο Ανέστης: "Αποτυχία αν δεν περάσουμε"
| 2017-08-22 08:38:00

Ξεκάθαρος ο Ανέστης: "Αποτυχία αν δεν περάσουμε"

Ξεκάθαρος ο Ανέστης: "Αποτυχία αν δεν περάσουμε"

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ σε δηλώσεις του δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, παραδεχόμενος οτι θα είναι αποτυχία να αποκλειστεί η ομάδα από την Μπριζ.

Παράλληλα στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Παναιτωλικού, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην πολύ καλή δική του απόδοση.

Αναλυτικά ο 26χρονος γκολκίπερ μίλησε στη Live Sport για:

-τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς και το κάναμε. Με κάθε τρόπο. Σε αυτή τη φάση, επειδή αναμενόμενα δεν είμαστε στο 100%, πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να κερδίζουμε για να μαζεύουμε τους βαθμούς που πρέπει. Θα ήταν απαγορευτικό να αρχίσουμε με απώλεια βαθμών εντός έδρας. Αυτές οι νίκες είναι πολύτιμες, χάσαμε πολλούς τέτοιους βαθμούς πέρσι. Η ποιότητα της ΑΕΚ είναι τέτοια, που και χωρίς οπαδούς, και με αρκετές απουσίες και με παίκτη λιγότερο αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι να βρούμε τη φόρμα μας και να γίνουμε καλύτεροι».

-τη δική του εμφάνιση στην πρεμιέρα: «Όλοι μας βοηθήσαμε να κερδίσουμε. Ομάδα είμαστε, μαζί κερδίζουμε και μαζί χάνουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όλοι μαζί δουλεύουμε καθημερινά και στα παιχνίδια. Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα και τις νίκες. Εγώ συνεχίζω να κάνω τη δουλειά μου, να βελτιώνομαι μέσα από την προπόνηση και να σέβομαι την τεράστια φανέλα που φοράω. Τα υπόλοιπα τα αποφασίζει μόνο ο προπονητής μου».

-τη ρεβάνς με την Μπριζ: «Την Πέμπτη δεν υπάρχουν περιθώρια. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Βέλγιο και πρέπει τώρα να τελειώσουμε τη δουλειά. Ένα αποτέλεσμα υπάρχει, η πρόκριση και μόνο. Είναι αποτυχία για μας αν δεν περάσουμε. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα ένα επίπεδο πάνω από μας, η Μπριζ όμως είναι στα μέτρα μας και στόχος είναι να κερδίσουμε για να περάσουμε. Μαζί με τον κόσμο μας θα είναι πιο εύκολο να το πετύχουμε και να ξαναμπεί η ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια στους ομίλους». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags