Facebook Pixel "Ανέστησε" και τον... πεθαμένο ο Χάσι - "Πετάει" ο παίκτης που πέρυσι "τα άκουγε" στο Καραϊσκάκης
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-23 00:30:00

"Ανέστησε" και τον... πεθαμένο ο Χάσι - "Πετάει" ο παίκτης που πέρυσι "τα άκουγε" στο Καραϊσκάκης

"Ανέστησε" και τον... πεθαμένο ο Χάσι - "Πετάει" ο παίκτης που πέρυσι "τα άκουγε" στο Καραϊσκάκης

Επιτυχία του Κοσοβάρου η τρομερή μεταμόρφωση ξένου που φέτος κάνει... παπάδες.

Σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός φέτος τα έκανε όλα σωστά, κινήθηκε εξαιρετικά στο μεταγραφικό παζάρι, κάλυψε τα κενά του και κατάφερε να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως με την Παρτιζάν, έτσι και κόντρα στη Ριέκα, από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών ήταν οι «νέοι» Οφόε και Καρσελά, αλλά και ένας… παλιός, ο οποίος παρότι πέρυσι έκανε μία μετριότατη σεζόν και άκουσε πάρα πολλά από την εξέδρα, κατάφερε φέτος να γίνει βασικός και αναντικατάστατος.

Ο λόγος για τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος είναι πλέον σταθερά ένας από τους καλύτερους του Ολυμπιακού και γι' αυτό έχει γίνει από τα… αγαπημένα παιδιά του Χάσι. Ο Γερμανός έχει τεράστια ποιότητα στο παιχνίδι του, κάτι που φάνηκε άλλωστε και πέρυσι, ωστόσο φέτος παίζει πιο ώριμα και κυρίως για να βοηθάει την ομάδα και τους συμπαίκτες.

Σε αυτό σίγουρα τον βοήθησε και το γεγονός πως έκανε ξανά καλοκαιρινή προετοιμασία, κάτι που δεν είχε πέρυσι, αλλά και η άφιξη του Χάσι. Ο Κοσοβάρος κόουτς από την πρώτη του μέρα στου Ρέντη τού έδειξε πόσο τον πιστεύει και ότι θέλει να στηριχτεί πάνω του.

Ο Χάσι, όπως καις το παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης, τον προτίμησε για το αρχικό σχήμα μαζί με τους Οφόε, Ρομαό και Καρσελά, αφήνοντας στον πάγκο τον Φορτούνη, κίνηση που προκάλεσε τεράστιες συζητήσεις. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα τον δικαίωσε απόλυτα.

Ο Μάριν κατάφερε το βράδυ της Τετάρτης στην Κροατία να γίνει ο ήρωας της βραδιάς, καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και… καθάρισε την πρόκριση.

Βέβαια, εξίσου εντυπωσιακό με το τελείωμά του, ήταν και ο πανηγυρισμός του και η αγκαλιά στον Χάσι, αλλά και η αντίδρασή του στο 66ο λεπτό, όταν έγινε αλλαγή για να μπει στη θέση του ο Σεμπά. Ο άνθρωπος που πέρυσι… γκρίνιαζε και φώναζε όταν τον έβγαλε ο Μπέντο, φέτος φεύγει χαρούμενος και εμψυχώνοντας τον συμπαίκτη του που τον αντικαθιστά.

Η… επιστροφή - "μεταγραφή" του Μάριν, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, είναι ξεκάθαρα δουλειά και επιτυχία του Χάσι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags