Facebook Pixel Αποκάλυψη Μαρινάκη για τις μεταγραφές - Ζήτησε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να γράψουν ιστορία!
| 2017-08-24 20:29:00

Αποκάλυψη Μαρινάκη για τις μεταγραφές - Ζήτησε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να γράψουν ιστορία!

Αποκάλυψη Μαρινάκη για τις μεταγραφές - Ζήτησε από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να γράψουν ιστορία!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν απογοητεύτηκε από την δύσκολη κλήρωση του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού τόνισε πως η ιστορία γράφεται με ομαδάρες, ενώ υποσχέθηκε και νέες κινήσεις.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε ότι η κλήρωση του Ολυμπιακού στους ομίλους ήταν η χειρότερη δυνατή αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία των «ερυθρόλευκων» και τόνισε πως η ιστορία γράφεται απέναντι σε ομαδάρες.

Επίσης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε πως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, αφού σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός έχει τελειώσει με τις μεταγραφές δήλωσε πως «θα κάνουμε και άλλες μεταγραφές και πως το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα», ενώ ευχήθηκε σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να πάρουν την ευρωπαϊκή πρόκριση!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Σίγουρα είχαμε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση που θα μπορούσαμε, με πάρα πολύ δυνατές ομάδες, τις πιο δυνατές. Από τη μία είχαμε τη χειρότερη κλήρωση αλλά από την άλλη πρέπει να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για να γράψουμε Ιστορία. Την Ιστορία την γράφεις με ομαδάρες και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό. Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, θα το παλέψουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας και είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία να γράψουμε Ιστορία και με λίγη τύχη, μεγάλη προσπάθεια και πολλή δουλειά, θα το πετύχουμε», ανέφερε σχετικά για την κλήρωση ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον σχεδιασμό της ομάδας: «Το ρόστερ μπορώ να πω ότι δεν έχει κλείσει, αλλά από την άλλη πλευρά το ότι θα κάνουμε 1-2 μεταγραφές δεν σημαίνει ότι θα το κάνουμε για να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Θα δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την υπέρβαση. Με τον προπονητή έχουμε πολύ καλή συνεργασία, υπάρχει κατανόηση, καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο».

Τέλος, σχετικά με τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, σημείωσε: «Θα ήθελα σήμερα το βράδυ να περάσουν και οι τρεις ελληνικές ομάδες. Να γράψουν Ιστορία. Θα είμαστε χαρούμενοι να δούμε τέσσερις ελληνικές ομάδες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, να κερδίζουν βαθμούς για την Ελλάδα και να είμαστε όλοι μαζί. Άλλο το πώς συμπεριφερόμαστε στα μεταξύ μας παιχνίδια και άλλο το πώς συμπεριφερόμαστε για τη χώρα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags