25/08/17 - 00:13

Ειλικρινής ο Ουζουνίδης: "Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε άλλα επίπεδα"

Τα αυτονόητα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη, οτι η πρόκριση χάθηκε στην Αθήνα, οτι η Μπιλμπάο είναι ανώτερη ομάδα, αλλά έδωσε κι έναν τόνο αισιοδοξίας για τη συνέχεια. Σε ποιον παίκτη έδωσε συγχαρητήρια;

Ειλικρινής ο Ουζουνίδης: "Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε άλλα επίπεδα"
16.268views 0shares

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Nα δώσω συγχαρητήρια στην Αθλέτικ. Σήμερα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς θα μπορούσαμε από τα δύο παιχνίδια να έχουμε πάρει πολύ περισσότερα. Με εξαίρεση το δοκάρι του Τσάβες και μία δύο φάσεις με τον Καμπέσας δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό. Είχαμε και κάποιους ανέτοιμους όπως ο Τσάβες και ο Γιόχανσον. Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα που θα μπορούσε να είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά τη διακοπή πιστεύω θα είμαστε ακόμα καλύτερη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ματίας γιατί παρά το γεγονός ότι ήταν ανέτοιμος έδωσε τα πάντα. Τέτοιους παίκτες θέλω στην ομάδα».

Για το που κρίθηκε η πρόκριση: «Η πρόκριση κρίθηκε στα έξι λεπτά της Αθήνας. Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε άλλα επίπεδα. Ήταν μία ομάδα με συνοχή αφού είναι μαζί πολλά χρόνια. Δεν είμαι απογοητευμένος και πιστεύω πως του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα για εμάς».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ