Facebook Pixel Κραυγή απόγνωσης: "Δεν υπάρχει τίποτα στον ΠΑΟΚ, έχει ήδη χαθεί η χρονιά"!
| 2017-08-25 13:22:00

Κραυγή απόγνωσης: "Δεν υπάρχει τίποτα στον ΠΑΟΚ, έχει ήδη χαθεί η χρονιά"!

Κραυγή απόγνωσης: "Δεν υπάρχει τίποτα στον ΠΑΟΚ, έχει ήδη χαθεί η χρονιά"!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε πασίγνωστος ΠΑΟΚτσής και μίλησε με σκληρά λόγια για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Έστερσουντ, αλλά και για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης:

Για τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ: «Ήταν η χειρότερη μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι χάθηκε ήδη η χρονιά. Έχουν γίνει τεράστια λάθη με τον προηγούμενο προπονητή, με το έμψυχο υλικό με αποτέλεσμα να έρθει αυτός ο ντροπιαστικός αποκλεισμός που θα φέρει τα πάνω κάτω. Βλέπουμε ότι δεν έγινε η ενίσχυση της ομάδας. Δεν γίνεται με τα ψέματα να διεκδικήσεις πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη. Χρειάζονται ποδοσφαιριστές και προπονητές. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή. Έχει χαθεί η έννοια του ΠΑΟΚ. Και όχι επειδή αποκλείστηκε τώρα. Τα τελευταία χρόνια συμβαίνει αυτό. Δεν γίνεται να μην μπορείς να φέρεις ικανούς παίκτες και προπονητή. Πριν χρόνια λέγαμε ότι δεν υπήρχαν χρήματα. Τώρα έχουν τα πάντα, όμως, έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Δεν ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Μιλώντας για τον αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν τραγικός χθες. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν υπάρχει τίποτα. Αρχίσαμε τώρα να λέμε ότι πάμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είμαι σίγουρος πως τον Οκτώβριο θα λέμε ότι ξεκινάμε τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά».

Για τον λόγο που θεωρεί ότι η χρονιά χάθηκε ήδη: «Δεν έχει τη δυνατότητα ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τίποτα με αυτήν την ομάδα. Και όταν λέω τίποτα, εννοώ το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για τον ΠΑΟΚ όπως είναι τώρα. Τίτλος είναι και το Κύπελλο, το πανηγυρίσαμε με την ψυχή μας πέρσι, όμως, ο ΠΑΟΚ πρέπει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό μας πονάει. Ο Ολυμπιακός θα παίζει με τον Μέσι και τη Γιουβέντους και εμείς με κανέναν. Το έλεγα από την προετοιμασία πως φέτος θα είναι από τις δύσκολες χρονιές για τον ΠΑΟΚ, μακάρι να έβγαινα ψεύτης».

Για τους λόγους που κάθε χρόνο δαπανώνται χρήματα χωρίς αντίκρισμα: «Δεν υπάρχει πλάνο και προγραμματισμός. Όλα γίνονται στο πόδι. Δεν γίνονται σωστές επιλογές, είτε στον προπονητή, είτε πολύ περισσότερο στους παίκτες. Δεν έχει ο ΠΑΟΚ τους ανθρώπους να περάσουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, Τούμπα, φανέλα, κόσμος του ΠΑΟΚ και τι σημαίνει να αγωνίζεσαι σε αυτήν την ομάδα. Πάει να χαθεί το τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Με πονάει που βλέπω την ομάδα σε αυτήν την κατάσταση. Εμείς κερδίζαμε και μας περίμεναν 2-3 χιλιάδες κόσμος έξω και μας έβριζαν».

Για τον αφελληνισμό της ομάδας: «Αυτός είναι ο σκοπός για να περνούν τα μηνύματα που θέλουν. Τι να τον νοιάξει τον ξένο για τον ΠΑΟΚ; Και να τον κράξουν θα πάει στον μάνατζέρ του και θα του ζητήσει να φύγει».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχει ευθύνη γι’ αυτό που συμβαίνει και πρέπει να το τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να περάσει άλλα μηνύματα. Αλλιώς θέλουμε τον ΠΑΟΚ και πιστεύω πως και ο Σαββίδη αλλιώς τον θέλει κι αυτός. Βλέπω ότι ο άνθρωπος αυτός γουστάρει τον ΠΑΟΚ. Και δεν τον θέλει μόνο για τις δουλειές του, όπως λένε κάποιοι. Εγώ τον είδα στη Νέα Υόρκη να πηδά από την εξέδρα και να έρχεται σε εμάς στην παρέλαση και να φωνάζει “ΠΑΟΚ ολέ”. Δεν το κάνεις αυτό για δημόσιες σχέσεις. Πρέπει να το τελειώσει όλο αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Έχει τη δύναμη και τον εγωισμό να το κάνει».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags