Facebook Pixel Λαγός: "Έτσι με έπεισε ο Κούγιας να επιστρέψω"!
| 2017-08-25 18:10:00

Λαγός: "Έτσι με έπεισε ο Κούγιας να επιστρέψω"!

Λαγός: "Έτσι με έπεισε ο Κούγιας να επιστρέψω"!

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για την ΑΕΛ και τον πρόεδρό της ο Έλληνας άσος που επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Μετά από ένα διάστημε στο εξωτερικό, ο Τάσος Λαγός γύρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΛ.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στο "AEL Radio" και τόνισε ότι προτεταιότητά του ήταν να συνεχίσει στο εξωτερικό, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που του άλλαξε γνώμη, πείθοντάς τον να υπογράψει στην ΑΕΛ.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τις εντυπώσεις του από την ΑΕΛ και το πως ήρθε: «Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα. Προσωπικά ήθελα να παραμείνω στο εξωτερικό ωστόσο δεν προχώρησαν κάποιες συζητήσεις που είχα με ομάδες, μίλησα με τον πρόεδρο και από εκείνη την στιγμή με έπεισε πολύ στο να έρθω στην Λάρισα. Συν ότι όπως είπα η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, με κόσμο, με καινούριο γήπεδο, με τις εγκαταστάσεις γενικά τα πάντα. Η ΑΕΛ είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε παίκτη».

Για τους στόχους του με την ΑΕΛ: «Οι στόχοι είναι υψηλοί, όπως έχει πει και ο πρόεδρος να πάμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά θα πρέπει αυτό να γίνει σιγά σιγά παιχνίδι με παιχνίδι, να πάρουμε τους πόντους και όσα περισσότερα ματς μπορούμε».

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος: «Ναι νομίζω είμαι έτοιμος. Έχω κάνει κανονικά προετοιμασία όσο καιρό δεν είχα ομάδα, ήρθα εδώ γνώρισα παίκτες και προπονητή, είμαι σχεδόν έτοιμος να παίξω, αλλά είναι απόφαση του προπονητή».

Ένα μήνυμα του προς τον κόσμο: «Το μήνυμα που έχω να στείλω είναι ότι αξίζει να έρθετε γήπεδο να μας στηρίξετε και όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό της ΑΕΛ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags