Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλε αποστολή για το ματς με τους Φαίακες και συμπεριέλαβε σε αυτήν κανονικά τον νεοαποκτηθέντα, Ομάρ Ελ Καντουρί, όμως άφησε εκτός τους Λέοβατς (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), Ενρίκε (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο), Βαρέλα (μάζεψε υγρό στο γόνατο) και Κάνιας (δεν είναι έτοιμος σε φυσική κατάσταση).

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με αλλαγές στη σύνθεσή του ετοιμάζεται για την επιστροφή στη Super League ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να χάνει τρεις παίκτες, αλλά να βλέπει να επιστρέφουν άλλοι τόσοι. Στην αποστολή κι ο Ελ Καντουρί.

Νοκ άουτ από τον αγώνα με την Κέρκυρα τέθηκε ο Μάριν Λέοβατς , ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ο Πέδρο Ενρίκε που έχει αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από γονατιά στο ματς με την Έστερσουντς κι ο Φερνάντο Βαρέλα που μάζεψε υγρό στο γόνατο εξαιτίας του πλαστικού αγωνιστικού χώρου στη Σουηδία. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ειδική θεραπεία.

Αντίθετα, επιστρέφει έπειτα από σχεδόν ένα μήνα ο Ντόριαν Λεβέκ , στη διάθεσή του Ρουμάνου τεχνικού για πρώτη φορά βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ενώ την τιμωρία του εξέτισε ο Λέο Μάτος . Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας προτιμήθηκε να μείνει εκτός επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η προπόνηση του Σαββάτου αφιερώθηκε στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Λουτσέσκου είναι οι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Λεβέκ , Πούγγουρας , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Κάτσε , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Κάμπος , Λημνιός , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης .