Facebook Pixel “Γκολ στον Ολυμπιακό ρε παικταρά...”
| 2011-07-23 20:41:00

“Γκολ στον Ολυμπιακό ρε παικταρά...”

“Γκολ στον Ολυμπιακό ρε παικταρά...”

Μαθήματα Παναθηναϊκής ιστορίας των φίλων του «τριφυλλιού» στον Κουίνσι Οβούσου μέσω facebook πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα, με τους φιλάθλους να του ζητούν γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Κουίνσι Οβούσου μπορεί να θέλει πολλά... ψωμιά ακόμα για να φτάσει το επίπεδο του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά η τρέλα τους με το internet είναι αναλόγου επιπέδου, με τον Γκανέζο μάλιστα να προχωράει και ένα βήμα παραπάνω... Ο Βραζιλιάνος περιόριζε την επικοινωνία του με τους φίλους τους Παναθηναϊκού, μέσω Twitter, αλλά ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει και facebook, όπου τις τελευταίες ημέρες έχει δεχθεί επίθεση... αγάπης από τους «πράσινους».

Μάλιστα, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν περιορίζονται απλά στις καθιερωμένες ευχές και απαιτήσεις για γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά προσπαθούν να του δώσουν να καταλάβει το μέγεθος της ομάδας στην οποία έχει έρθει. Στο profile του έχουν μπει ουκ ολίγα videos από τις ευρωπαϊκές πορείες του Παναθηναϊκό στο Τσάμπιονς Λιγκ και όχι μόνο, προκειμένου ο Κουίνσι να αρχίσει να μπαίνει στο... κλίμα.

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags